Suroviny
Porce: 3-4 špízy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 771 kJ / 1 140 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,49 g |
| Tuky | 55,78 g |
| Vláknina | 9,79 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 1,00 g |
| Sůl | 2,41 g |
| Sacharidy | 46,64 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kýtu mírně naklepeme, nakrájíme na menší kousky, osolíme a vložíme je do marinády z oleje, bylinek, čili a sojové omáčky. Necháme aspoň 2 hodiny odležet.
Krok 2: Játra nakrájíme na menší kousky a každý z nich obalíme do anglické slaniny. Klobásu nakrájíme na kolečka, cibuli na čtvrtky a rozdělíme na plátky, papriku nakrájíme na čtverečky. Napichujeme na jehly v pořadí maso, klobása, cibule, játra ve slanině a červená paprika.
Krok 3: Hotové špízy zprudka orestujeme ze všech stran na oleji a dáme do pekáčku i s výpekem. Malinko podlejeme vodou a pečeme zo změknutí masa.
Krok 4: Zbylou cibuli a papriku nakrájíme na malé kostičky, přidáme nasekaný česnek a orestujeme na malém množství oleje. Přidáme kečup, čili a stále mícháme.
Krok 5: Nakonec zalijeme pivem a vaříme do zredukování tekutiny. Podáváme k jehlám a opečeným bramborám.
Zveřejněno 10. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivovarské jehly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgMl
Moje poznámka
Pivovarské jehly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jgMl
Nejnovější recepty
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 4 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 13 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 16 hodinami
Americké lívance s javorovým sirupem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suumaa před 10 minutami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
Danousek před 24 minutami
Pomazánka z vepřovky s vejcem
Vladex před 30 minutami
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
jaroslavsotak1 před 39 minutami
Vaječný likér 8x jinak
KristaO před 1 hodinou
Domácí utopenci
mmmMichal před 13 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 13 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 14 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 16 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 16 hodinami
Tématické fráze:
pivovarský špíz,
játra pana sládka,
pivovarské papričky,
pivovarské spalick,
pivovarske uzene,
jehly na kytu,
pivovarska ctvrtka,
pivovarska ctvrtka,
pivovarska jehla- recept,
pivovarské špízy,
pivovarské chilli papričky,
maso na jehle,
jak upravim kytu veprovou,
jehla na špízy 28cm,
marinada do jehly,
sojová jehla,
veliká jehla,
kuřecí pivovarsky tokan,
jehla na kytu,
recept na pivovarskou jehlu
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
koření chilli,
libeček,
olej olivový,
omáčka sojová,
česnek sušený,
játra drůbeží,
slanina anglická,
klobása,
cibule,
paprika čerstvá červená,
olej,
česnek,
cibule,
paprika čerstvá červená,
chilli paprika čerstvá,
kečup ostrý,
pivo světlé
Komentáře (30)
aisha: to fakt nevím, já jsem měla něco jiného, ale snědlo se všechno, takže asi to bylo dobré