Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 549 kJ / 1 804 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,08 g |
| Tuky | 139,74 g |
| Vláknina | 22,64 g |
| Cholesterol | 219 mg |
| Sodík | 1,89 g |
| Sůl | 4,60 g |
| Sacharidy | 105,47 g |
Postup přípravy
Poté maso opět vyndáme, vybereme celé kousky koření a omáčku propasírujeme. Hustotu doladíme přidáním vody a dochutíme cukrem, octem, případně solí. Krok 5: Brambory a celer uvaříme doměkka, vodu slijeme a vše rozšťoucháme. Přidáme máslo, horké mléko (po částech) a ušleháme elektrickým šlehačem. Na závěr dochutíme solí.
Maso podáváme s kaší a přelijeme omáčkou. Při podávání sypeme nakrájenou čerstvou plocholistou petrželkou.
Zveřejněno 6. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pepřové hovězí s divokou šťávou a bramborovocelerovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oN7
Moje poznámka
Pepřové hovězí s divokou šťávou a bramborovocelerovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oN7
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 1 hodinou
Grinchův elixír
Přidáno před 16 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 19 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 1 hodinou
Kapří hranolky
loing před 11 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 11 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 11 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 11 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 11 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 13 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 13 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na pepři,
hovězímaso,
stavy hoveziho z kasou,
recepty na hovězímaso se štávou,
hovezi maso se stavou,
hovězí na divokou,
jak z vypeku vyrobit stavu na maso,
brambor kaši s přidanim celeru,
hovezi maso se. stavou,
hovězí maso se stavou recepty,
hovézí na štava,
štáva na kaši,
hovězí ragů na slanině a pepři,
hovezí platek s kasi,
hovezi na celeru,
hovězímaso na plátky,
trhane maso s kasi,
hovezi stava,
hovězí maso s řapíkatým celerem z nej receptů,
hovězí maso bramborovocelerová kaše
Suroviny:
maso hovězí,
mrkev,
cibule,
slanina farmářská,
ghee,
brusinky zavařené,
halali,
pepř mletý,
koření nové koření mleté,
jalovec,
bobkový list,
cukr,
ocet,
mouka hladká,
sůl,
brambory,
celer,
mléko,
máslo,
sůl
Komentáře (27)