Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 402 kJ / 2 725 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 246,47 g |
Tuky | 132,04 g |
Vláknina | 54,97 g |
Cholesterol | 591 mg |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 125,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí proužky na zázvoru a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZGPg
Moje poznámka
Hovězí proužky na zázvoru a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZGPg
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 21 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 30 minutami
Výborné lasagne
Hansenka před 38 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 39 minutami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 47 minutami
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 1 hodinou
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 1 hodinou
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Míša řezy
Alena Kovarova před 1 hodinou
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 2 hodinami
Tématické fráze:
hovězí maso na zázvoru s s těstovinami,
kuřecí na zázvoru a tymianu,
vepřové nudličky na tymiánu a zázvoru,
krůtí roláda zázvor tymian,
kure na zázvoru a tymiánu,
hovězí s bylinkama,
vepřové tymián zázvor,
hovezi s tymianem,
hovezi zadni tymian,
hovězí na tymiánu,
recepty zázvor maso těstoviny,
recepty s tymiánem,
hovězí zadní,
recept zazvor
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
sádlo,
mouka polohrubá,
špek uzený,
zázvor mletý,
česnek,
tymián,
džem brusinkový,
houby sušené,
máslo,
sůl,
pepř,
vývar hovězí,
jíška světlá instantní
Komentáře (13)