Suroviny
Porce: 8 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 611 kJ / 1 819 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,85 g |
| Tuky | 10,09 g |
| Vláknina | 15,72 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 365,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mišošky (bulky s bigou)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXmv
Moje poznámka
Mišošky (bulky s bigou)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXmv
Nejnovější recepty
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 39 minutami
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 17 hodinami
Hrníčkové řezy s vanilkovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Nakládaný zrající sýr
Přidáno před 18 hodinami
Ořechové vánoční stromečky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 17 minutami
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 6 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 6 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 6 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 8 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 9 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 9 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 10 hodinami
Tématické fráze:
kváskové bulky,
chleba s bigou,
bigou,
bulka v puse,
chléb s bigou,
bulkapodvickem,
rustikální bagetka s pohankou recepty,
bulka pod víčkem,
jak se dělá kváskové pečivo,
chlebík s bigou,
pečivo s bigou,
biga skládání,
kvaskove housky,
kváskové houstičky,
housky z kváskového těsta,
recept na kváskové bulky,
těsto bigu,
recept na peceni bulky,
těsto na bulky,
pečení chleba s bigou
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
droždí,
voda,
sůl,
cukr,
mouka hladká,
mouka chlebová pšeničná,
droždí
Komentáře (37)
Jsem šťastná, že ti tohle časově náročnější pečivo tak chutilo a budu moc ráda za fotky, až přídáš
Dnes som v tejto veľkej horúčave piekla tvoje mišošky a poviem teda, to je PARÁDA!!! Pečivko je fantastické.
Trošička som si dovolila urobiť malú zmenu - dala som len 1/2 z tých 150 g hladkej a 1/2 pšenično-ražnú (žitnú) zmes.
Podarilo sa mi upiecť zopár takýchto pekárskych dobrôt, ale toto pečivko nemá konkurenciu.
Ak dovolíš, dám sem pár fotiek, len ich idem ešte hodiť do PC a zmenšiť... veď vieš... a potom ich sem pridám.
Cathleenka, zlato moje
Odporúčam všetkým tento fantastický receptík