Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 174 kJ / 41 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,14 g |
Tuky | 0,10 g |
Vláknina | 0,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křepelky v pikantním koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1m4
Moje poznámka
Křepelky v pikantním koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1m4
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vařený květák se strouhankou
Přidáno před 2 hodinami
Masové kuličky se sušenými rajčaty a olivami
Přidáno před 2 hodinami
Svěží salát s olivami
Přidáno před 4 hodinami
Pstruh s cuketovo-ořechovým pyré
Přidáno před 5 hodinami
Domácí kuřecí gyros
Přidáno před 10 hodinami
Bublanina s cuketou a ovocem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé tvarohové knedlíky ovocné
Jerry2 před 8 minutami
Makronky
zelenapampeliska před 21 minutami
Hruškový koláč s ořechy, skořicí a drobenkou
vaclavagregrova před 1 hodinou
Ovocné řezy s drobenkou
Babuna2 před 1 hodinou
Kroupová fazolačka s uzeným
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové plátky na másle a žampionech
fazzy75 před 5 hodinami
Těstoviny se špenátem
Palenka před 6 hodinami
Patison s jogurtem a olivami
TondaJ před 6 hodinami
Hrníčkový makový koláč se švestkami a drobenkou
Viki7216 před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
ceslo před 7 hodinami
Tématické fráze:
krepelky recept,
chov křepelek,
recepty z křepelky,
krepelka recept,
recept na krepelky,
křepelky recepty,
křepelka na víně,
chov křepelek na maso,
jak oškubat křepelku,
krepelky na vine,
domací chov křepelek,
krěpelky,
mail kozle.pl loc:cz,
recepty na křepelky,
jak oskubat krepelky,
jak vykuchat křepelku,
recepty z krepelek,
krepelka v kuchyni,
vaření křepelek,
recept na krepelku
Suroviny:
křepelky,
víno červené suché,
rozmarýn,
bazalka čerstvá,
petrželka,
sůl mořská,
pepř červený,
badyán,
skořice
Komentáře (35)
Už potom,vydám striktní příkaz - nelez mi do kuchyně. A on "já tu také bydlím "! A když jsem dost naštvaná ,tak mu řeknu jestli mu nestačí ty 4 velké pokoje ,že musí bydlet přímo v kuchyni,chudinka.
Vaří dobře a rád, ale děsně rád i moje výtvory považuje za své, neb mi prý vždy dobře u tobho radí
Bažanta poznám,že je z chovu už podle barvy masa,je vždy světlejší než ulovený kus. A nemá v sobě broky !
suslajda: Hani, je to úžasně chutné a jemňounké masínko
Normální bažant skoro žádný tuk nemá ,pokud není někde od kukuřičného pole,ale jenom trošku víc než běžný. Měla jsem bažanty z bažantnice ,ale moc nám to nechutnalo,musela jsem ten tuk ořezat,kazilo to chuť po upečení.