Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 174 kJ / 41 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,14 g |
| Tuky | 0,10 g |
| Vláknina | 0,23 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křepelky v pikantním koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1m4
Moje poznámka
Křepelky v pikantním koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1m4
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 5 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 9 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 11 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 13 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 1 hodinou
Margot kuličky
Junys před 1 hodinou
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 2 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 2 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 2 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 4 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 4 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 4 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 5 hodinami
Tématické fráze:
krepelky recept,
chov křepelek,
recepty z křepelky,
krepelka recept,
recept na krepelky,
křepelky recepty,
křepelka na víně,
chov křepelek na maso,
jak oškubat křepelku,
krepelky na vine,
domací chov křepelek,
krěpelky,
mail kozle.pl loc:cz,
recepty na křepelky,
jak oskubat krepelky,
jak vykuchat křepelku,
recepty z krepelek,
krepelka v kuchyni,
vaření křepelek,
recept na krepelku
Suroviny:
křepelky,
víno červené suché,
rozmarýn,
bazalka čerstvá,
petrželka,
sůl mořská,
pepř červený,
badyán,
skořice
Komentáře (35)
Už potom,vydám striktní příkaz - nelez mi do kuchyně. A on "já tu také bydlím "! A když jsem dost naštvaná ,tak mu řeknu jestli mu nestačí ty 4 velké pokoje ,že musí bydlet přímo v kuchyni,chudinka.
Vaří dobře a rád, ale děsně rád i moje výtvory považuje za své, neb mi prý vždy dobře u tobho radí
Bažanta poznám,že je z chovu už podle barvy masa,je vždy světlejší než ulovený kus. A nemá v sobě broky !
suslajda: Hani, je to úžasně chutné a jemňounké masínko
Normální bažant skoro žádný tuk nemá ,pokud není někde od kukuřičného pole,ale jenom trošku víc než běžný. Měla jsem bažanty z bažantnice ,ale moc nám to nechutnalo,musela jsem ten tuk ořezat,kazilo to chuť po upečení.