Suroviny
Porce: 3 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 791 kJ / 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,38 g |
Tuky | 0,69 g |
Vláknina | 11,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 36,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboračka-houbovačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OGnp
Moje poznámka
Bramboračka-houbovačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OGnp
Nejnovější recepty
Rizoto z vepřového plecka
Přidáno před 12 hodinami
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 19 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 20 hodinami
Boršč na neděli
Přidáno 11. 10. 2025 05:06:13
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno 10. 10. 2025 20:56:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzený jazyk s křenovo-mandlovou omáčkou
Paion před 9 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Monkrizova před 12 minutami
Sachr dort z jablek
Jan Nemec před 12 minutami
Vanilkovo-tvarohová bábovka
mrazule před 12 minutami
Jablečný koláč
jana1974 před 39 minutami
Těsto na kynuté koláče - bez kynutí
Moninka9 před 1 hodinou
Bábovka s medem
Melocotonero před 1 hodinou
BBQ (barbecue) omáčka
Lasagnesesyrem před 2 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Iris02 před 3 hodinami
Lívance bez kynutí
Houmicek před 3 hodinami
Tématické fráze:
bramboračka s houbami top recepty,
houbovačka polévka,
bramboračka recept,
bramboračka s čerstvými houbami top recepty,
bramboračka s čerstvými houbami,
česká bramboracka top recapty,
šumavská bramboračka,
jakou jíšku do bramboračky ?,
jihočeská houbovacka,
bramboračka z cukety,
čka houbová,
recept bramboračka s houbam,
bramboračka s houbami
Suroviny:
brambory,
houby,
mrkev,
rajče,
cibule,
petržel,
cuketa,
bulva celerová,
česnek,
pórek,
kapusta,
bujón zeleninový,
olej,
mouka hladká,
majoránka,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl
Komentáře (10)
Nello, také zeleninku smažím, ale na "Pravé Jihočeské bramboračce", ta je zase trochu jiná.
Polévka je zajímavá, jen jsem zvyklá zeleninu nechávat opražit a rozvonět na másle, když dělávám základ.
zítra bude k obídku