Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závitek z krkovice, kysaného zelí a šunkové klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAZ7
Moje poznámka
Závitek z krkovice, kysaného zelí a šunkové klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAZ7
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 13 minutami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 38 minutami
Čočka na kyselo
nowaja před 54 minutami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 55 minutami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 2 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 2 hodinami
Červená řepa
radbastim před 3 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Ivet88 před 4 hodinami
Kounický kotlet
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
domácí šunková klobása,
zavitky z krkovice,
šunková klobása recept,
sunkove klobasy,
domácí šunkové klobásy,
krkovice na kysaném zelí,
recept na šunkové klobásy,
zavitek z krkovice,
šunkova klobasa,
domácí šunková klobása recept,
šunkové klobásy recept,
krkovice plněná zelím,
mail dentsuik.com loc:cz,
recept na šunkovou klobasu,
závitky s krkovičky plnené zelím,
zavitky z kysaného zelí,
mail upa.or.kr loc:cz,
recepty na šunkové klobásy,
vepřové závitky se šunkou,
mail vopak.co.kr loc:cz
Suroviny:
krkovice vepřová,
zelí kysané,
klobása šunková,
krenex,
sůl,
cibule,
olej
Komentáře (21)
Stačí, nic moc...
http://www.reznictvi-online.cz/klobasyrodinnebalen...
Stačí?
Znám šunku a znám klobásu.
Copak to zas tam u Vás vymyslili??
Jasně že nemáme na zahradě krenex, ale křen.