Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 397 kJ / 1 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,51 g |
Tuky | 8,66 g |
Vláknina | 19,68 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,18 g |
Sacharidy | 63,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím "
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qozR
Moje poznámka
Marinované kuřecí prso s mrkvovým " zelím "
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qozR
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 6 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 7 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 8 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 40 minutami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 2 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 3 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 4 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 5 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 5 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 5 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 6 hodinami
Tématické fráze:
kureci prsa recepty,
jak upravit kuřecí prsa,
jak upravit kuřecí stehna se zelím,
kuřecí maso s medem,
marinované kuřecí prso,
marinovana kureci prsa,
mrkvové zelí,
kuřecí prsa s mrkví,
marinované kuřecí prsa,
marinovaná kuřecí prsa na medu,
kuřecí prso recepty,
marinované kuřeci,
marinované pečené prso,
kureci prsa s mrkvi na medu,
plnena kureci prsa naprirodno,
jak upravit dietně kuřecí prso,
marinovaný kuřecí prsa,
pečené kuře s mrkví a zelím,
prsa naprirodno,
kureci prsa naprirodno
Suroviny:
prsa kuřecí,
omáčka sojová,
ocet balsamiko,
med,
česnek,
zázvor,
chilli,
sůl,
mrkev,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
kmín drcený,
ocet,
cukr,
sůl
Komentáře (34)
máš skvělé nápady, dokonale zpracované a na pohled k nakousnutí
Když dusím samotnou mrkev, musím kořením přerazit její sladkost, aby dostala slaně pikantní chuť (jinak mně to připomene sladkou břečku ze školní jídelny). Ale proti gustu žádný dišputát.
Všem děkuju za pročtení receptu a komentíky
p.s.mrkvový zelo? co ty nevymyslíš?