Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 942 kJ / 2 854 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,42 g |
| Tuky | 143,74 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 1,38 g |
| Sodík | 503 mg |
| Sůl | 1,09 g |
| Sacharidy | 321,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7zXr
Moje poznámka
Koláč po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7zXr
Nejnovější recepty
Sytá bramboračka naší babičky
Přidáno před 2 hodinami
Smažený pórek v těstíčku
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou
Přidáno před 3 hodinami
Rolky ze šunkového salámu
Přidáno před 3 hodinami
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 10 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
bajoo před 51 minutami
Těsto na pizzu
[email protected] před 1 hodinou
Tvarohová pizza
veronika_straka před 2 hodinami
Salát Coleslaw
ivanc před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Stesticko před 2 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 2 hodinami
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 3 hodinami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 3 hodinami
Cibulová polévka
AndreaRinger před 3 hodinami
Hovězí plátky na zelenině a houbách
Therak před 3 hodinami
Tématické fráze:
tvarohový koláč s jablky po francouzsku,
francouzky třešňovy kolač,
bublanina po francouzku,
olejovo praskovy kolac,
francouzký boruvkovy kolač,
francouzky rebarborovy kolac,
jablkový koláč po francouzsku,
ovocný drobenkovy koláč po francouzku,
koláč po francousku,
svestkovy koláč po francouzsku,
bublanina po francozuzsku,
bublanina po francouzsku,
pudinkové řezy za studena francouzky,
borůvkový koláč francouzký,
oprava sraženého tvarohového krému,
francouzsko citronovy kolac,
po francouzsku,
tvrohovy kolac s jablky po francouzsku
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
cukr moučkový,
vejce,
sůl,
vejce,
cukr moučkový,
zázvor čerstvý,
škrob,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový,
ovoce,
ořechy mleté,
cukr moučkový,
olej
Komentáře (6)