Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 942 kJ / 2 854 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,42 g |
Tuky | 143,74 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,38 g |
Sodík | 503 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 321,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7zXr
Moje poznámka
Koláč po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7zXr
Nejnovější recepty
Chilli cukety
Přidáno před 24 minutami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 17 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecké řezy s jablky
Jajav před 23 minutami
Vepřová játra na cibulce
Martina88 před 30 minutami
BBQ (barbecue) omáčka
PetrAmis před 1 hodinou
Cuketová krémová polévka
dejna před 1 hodinou
Čokoládový piškot
Monkrizova před 1 hodinou
Čočka na kyselo
Paion před 2 hodinami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
brtna před 2 hodinami
Jednoduché punčové řezy
Koffi před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
IRBONA před 2 hodinami
Rychlá omáčka z mletého masa na špagety
HancaSvarc před 3 hodinami
Tématické fráze:
tvarohový koláč s jablky po francouzsku,
francouzky třešňovy kolač,
bublanina po francouzku,
olejovo praskovy kolac,
francouzký boruvkovy kolač,
francouzky rebarborovy kolac,
jablkový koláč po francouzsku,
ovocný drobenkovy koláč po francouzku,
koláč po francousku,
svestkovy koláč po francouzsku,
bublanina po francozuzsku,
bublanina po francouzsku,
pudinkové řezy za studena francouzky,
borůvkový koláč francouzký,
oprava sraženého tvarohového krému,
francouzsko citronovy kolac,
po francouzsku,
tvrohovy kolac s jablky po francouzsku
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
cukr moučkový,
vejce,
sůl,
vejce,
cukr moučkový,
zázvor čerstvý,
škrob,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový,
ovoce,
ořechy mleté,
cukr moučkový,
olej
Komentáře (6)