Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci)
Tento recept využívá pomalý hrnec, který umožňuje masu dokonale změknout a spojit se s chutěmi koření a zeleniny. Výsledkem je luxusní a lahodné jídlo, které se doslova rozplývá na jazyku.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 739 kJ / 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,09 g |
Tuky | 55,20 g |
Vláknina | 22,92 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 305 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 47,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvoW
Moje poznámka
Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvoW
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 15 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 28 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 4 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 4 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 4 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 4 hodinami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí líčka v pomalém hrnci,
hovězí líčka na víně s kořenovou zeleninou,
pomalý hrnec lidl,
video recepty na pomalý hrnec lidl,
hovězí líčka paulus,
pomalý hrnec líčka,
recept na hovězí líčka se zeleninou,
hovězí líčka na víně v pomalem hrnci,
teleci licka,
hovězí líčka pomalý hrnec,
lidl pomaly hrnec,
telecí líčka video,
jaké víno k telecím líčkům,
hovězí líčka na červeném víně,
líčka na víně paulus,
přiloha k hovězím líčkům,
hovězí líčka roman paulus,
líčka pomalý hrnec,
hovězí líčka recept paulus,
hovězí líčka na víně paulus
Suroviny:
líčka telecí,
celer,
mrkev,
petržel,
cibule,
cuketa,
víno červené suché,
bujón gelový,
protlak rajčatový,
bobkový list,
koření nové koření mleté,
tymián,
rozmarýn,
olej,
máslo,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (25)
"Autorem receptu je pan Roman Paulus"
Opravdu?
R. Paulus patří k propagátorům (je jich fffčíl jako žížal po dešti) používání pracně připravovaných consommé. Obávám se, že nějaký prefabrikát, natož gelový!!! by nepoužil…
No, ale třeba už ho LIDL přetvořil k obrazu svému…
ale je to jistě za