Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 407 kJ / 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,48 g |
Tuky | 21,66 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 2,91 g |
Sůl | 6,80 g |
Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medailonky z plecka na žampionech a whisky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKXl
Moje poznámka
Medailonky z plecka na žampionech a whisky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKXl
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Aztec před 2 minutami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 2 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 2 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 3 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 3 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 3 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 4 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 4 hodinami
Červená řepa
radbastim před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak připravit plecko,
medailonky z plecka,
vepřová plec recepty na žampionech,
medailonky z plece,
recepty z vepř plecka,
plecko medailonky,
maso ve whisky,
co mužeme připravit z plecka,
plecko-medailonky,
medailonky z vepřového plecka,
plecko v tlakáči,
plecko na ohni,
co připravit z plecka,
na zampionech v tlakaci,
jak upect vepr.plecko,
vepřové medailomky,
veprová medailonky v tlakovém hrnci omacka,
plecko ze žampionama,
madailonky z plecka,
veprove medailonky z plecka
Suroviny:
plecko vepřové,
žampióny,
cibule,
olej,
omáčka sojová,
whisky,
sůl,
pepř,
česnek sušený,
kmín drcený,
voda,
mouka hladká
Komentáře (8)
Koukám, že máte konzervativního přítele, bacha na to
Whisky se už dávno nepije s ledem a ani chlazená (aj keď aj tak sa môže)
Ta Myslivecká je dobrá volba
Určitě nic nepokazíte brandy (koňakem bych pro tento účel neplýtval)
Jsou zoufalci, kteří by použili "halúzkovů" (nebo grappu či kalvados)
Rum a Okenu bych také nedoporučoval
Ale pokud byste chtěla nechat chutě jídla aby se opravdu "rozvinuly"
tak zkuste přidat trošku špiritusu (ten ale určitě doma nemáte), nebo dvě trošky vodky do jídla těsně před podáváním...
mmch, nic nevytáhne chuť ovocných salátů tak, jako panáček alkoholu)
Ďakujem za odpoveď, maria