Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 407 kJ / 814 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,48 g |
| Tuky | 21,66 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 2,91 g |
| Sůl | 6,80 g |
| Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medailonky z plecka na žampionech a whisky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKXl
Moje poznámka
Medailonky z plecka na žampionech a whisky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gKXl
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 21 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 23 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Hrachová polévka s krutony
Přidáno 18. 12. 2025 11:04:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 2 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 4 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 4 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 5 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 13 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 14 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 16 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 16 hodinami
Tématické fráze:
jak připravit plecko,
medailonky z plecka,
vepřová plec recepty na žampionech,
medailonky z plece,
recepty z vepř plecka,
plecko medailonky,
maso ve whisky,
co mužeme připravit z plecka,
plecko-medailonky,
medailonky z vepřového plecka,
plecko v tlakáči,
plecko na ohni,
co připravit z plecka,
na zampionech v tlakaci,
jak upect vepr.plecko,
vepřové medailomky,
veprová medailonky v tlakovém hrnci omacka,
plecko ze žampionama,
madailonky z plecka,
veprove medailonky z plecka
Suroviny:
plecko vepřové,
žampióny,
cibule,
olej,
omáčka sojová,
whisky,
sůl,
pepř,
česnek sušený,
kmín drcený,
voda,
mouka hladká
Komentáře (8)
Koukám, že máte konzervativního přítele, bacha na to
Whisky se už dávno nepije s ledem a ani chlazená (aj keď aj tak sa môže)
Ta Myslivecká je dobrá volba
Určitě nic nepokazíte brandy (koňakem bych pro tento účel neplýtval)
Jsou zoufalci, kteří by použili "halúzkovů" (nebo grappu či kalvados)
Rum a Okenu bych také nedoporučoval
Ale pokud byste chtěla nechat chutě jídla aby se opravdu "rozvinuly"
tak zkuste přidat trošku špiritusu (ten ale určitě doma nemáte), nebo dvě trošky vodky do jídla těsně před podáváním...
mmch, nic nevytáhne chuť ovocných salátů tak, jako panáček alkoholu)
Ďakujem za odpoveď, maria