Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 622 kJ / 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,14 g |
Tuky | 16,82 g |
Vláknina | 32,89 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 547 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 33,84 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí plátek v"Boloňské"omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwNm
Moje poznámka
Hovězí plátek v"Boloňské"omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwNm
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 4 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 1 hodinou
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 5 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 5 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 6 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 7 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 8 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 9 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 10 hodinami
Tématické fráze:
hovězí plátky,
doba dušení hovězího masa,
boloňská omáčka v papiňáku,
hovezi na duseni,
hovezi platky s omackou,
dušení hovezího masa,
jak dlouho se dusi hovězi maso,
hovězí plátky recepty,
hovezi platek,
jak dlouho dusit hovězí plátky,
jak dlouho dusit hovezi maso,
složení boloňské omáčky,
hovezi doba duseni,
hovězí plátek recept,
hovězí omáčky,
hovězí omacka,
hovezí plátky recept,
recepty omáčky obrázky,
hovězí plátky na houbách,
hovězí boloňská omáčka
Suroviny:
roštěná hovězí,
sádlo,
cibule,
česnek,
omáčka boloňská,
mrkev,
celer,
olivy ve slaném nálevu,
škrob,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (6)
Andrea:Ti,kteří čtou celý rcp včetně poznámky,vidí i složení omáčky...