Postup přípravy
Krok 1: Cizrnu den předem namočím do studené vody. Druhý den vodu vyměním a cizrnu cca 10 minutek povařím a scedím.
Krok 2: Na oleji osmahnu cibulku, přihodím cizrnu, nakrájené žampióny a cuketku, osolím, orestuji, podusím a nakonec přihodím uvařenou brokolici (uvařená a rychle zchlazená, aby zůstala krásně zelená).
Zveřejněno 1. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiony s brokolicí a cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5Ym
Moje poznámka
Žampiony s brokolicí a cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5Ym
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 14 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 14 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové zelí
janatka před 28 minutami
Cuketové halušky
janatka před 31 minutami
Cuketové palačinky
janatka před 37 minutami
Jablečný závin bez kynutí
janatka před 42 minutami
Pizza z cottage placky pro děti
janatka před 46 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 1 hodinou
Italská rajčatová polévka
Bohunka37 před 1 hodinou
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 4 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 15 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 15 hodinami
Tématické fráze:
studená rychlá večeře,
recept na zdravou večeři,
recepty na zdravou večeři,
zdravá a rychlá jídla,
rychla zdrava jidla,
rychlé zdravé jídlo,
zdravá večeře bez masa,
rychlá a zdravá jídla,
cizrna s brokolicí,
zdravé jídlo z brokolice,
studená večeře,
cizrna s tvarohem,
brokolice s cizrnou,
zdravé recepty s brokolicí,
večeře do 30minut,
zdravá rychlá jídla,
rychle a zdravé jidla,
zdravá večeře s tvarohem,
recept na rychlou a zdravou večeři,
zdrave recepty se zampiony
Suroviny:
cizrna,
brokolice,
žampióny,
cibule,
olej olivový,
cuketa
Komentáře (17)
Připomínka k cizrně-Já jsem ji vždy namáčela přes noc a druhý den jsem vařila v papiňáku cca 25-30minut,nebo v obyčejném hrnci 70-80minut.Záleželo na stáří cizrny