Postup přípravy
Krok 1: Cizrnu den předem namočím do studené vody. Druhý den vodu vyměním a cizrnu cca 10 minutek povařím a scedím.
Krok 2: Na oleji osmahnu cibulku, přihodím cizrnu, nakrájené žampióny a cuketku, osolím, orestuji, podusím a nakonec přihodím uvařenou brokolici (uvařená a rychle zchlazená, aby zůstala krásně zelená).
Zveřejněno 1. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiony s brokolicí a cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5Ym
Moje poznámka
Žampiony s brokolicí a cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w5Ym
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 11 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 2 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 4 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 6 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 6 hodinami
Utopenci alá pan Kaplan
helka před 7 hodinami
Tématické fráze:
studená rychlá večeře,
recept na zdravou večeři,
recepty na zdravou večeři,
zdravá a rychlá jídla,
rychla zdrava jidla,
rychlé zdravé jídlo,
zdravá večeře bez masa,
rychlá a zdravá jídla,
cizrna s brokolicí,
zdravé jídlo z brokolice,
studená večeře,
cizrna s tvarohem,
brokolice s cizrnou,
zdravé recepty s brokolicí,
večeře do 30minut,
zdravá rychlá jídla,
rychle a zdravé jidla,
zdravá večeře s tvarohem,
recept na rychlou a zdravou večeři,
zdrave recepty se zampiony
Suroviny:
cizrna,
brokolice,
žampióny,
cibule,
olej olivový,
cuketa
Komentáře (17)
Připomínka k cizrně-Já jsem ji vždy namáčela přes noc a druhý den jsem vařila v papiňáku cca 25-30minut,nebo v obyčejném hrnci 70-80minut.Záleželo na stáří cizrny