Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 025 kJ / 1 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,00 g |
Tuky | 84,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 4,42 g |
Sůl | 10,80 g |
Sacharidy | 2,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PpZ6
Moje poznámka
Zlatý pstruh na bylinkách se zeleninovými špízy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PpZ6
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 55 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Tématické fráze:
recept pstruh na bylinkách,
grilujeme pstruha,
pstruhové špízy,
druhy pstruhů,
pstruh na bylinkach,
jak grilujeme pstruha,
bylinky pod pstruha,
pstruh bylinky recept,
recept na zlatého pstruha,
pstruh na bylinkách recept,
recept na pstruha,
pstruh s parmskou sunkou,
jak udělat pstruh na bylinkách,
pstruh zlatý ryba,
recepty pstruh na bylinkách,
pstruh bylinky,
recept na pstruha s bylinky,
pstruh nilský ůprava,
pstruhová pomazánka,
pstruh recept
Suroviny:
pstruh,
kerblík,
petrželka,
kopr,
sůl hrubá,
pepř,
kmín celý,
olej olivový,
šunka parmská,
šťáva citronová,
cuketa,
rajče cherry,
cibule,
paprika,
máslo
Komentáře (12)
" Zakápneme olivovým olejem a dáme na hodinku do chladu. Druhý den do bříška pstruha vložíme pokrájené kousky "