Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 339 kJ / 1 515 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,99 g |
| Tuky | 47,38 g |
| Vláknina | 123,02 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5,34 g |
| Sůl | 13,26 g |
| Sacharidy | 141,41 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny z prvního sloupce dáme péct do trouby, vyhřáté na 200°C, na 30 minut.
Krok 2: Po každých 10 minutách směs promícháme.
Krok 3: Přivedeme k varu vývar s rajčaty, rozmarýnem a bobkovým listem.
Krok 4: Přidáme upečenou směs z trouby a vaříme 45 minut pod poklicí na mírném ohni.
Krok 5: Poté vyndáme snítky rozmarýnu a bobkový list a přidáme bazalku.
Krok 6: Polévku rozmixujeme, dochutíme a můžeme podávat s plátky mozzarelly.
Zveřejněno 30. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Toskánská cizrnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVXO
Moje poznámka
Toskánská cizrnová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVXO
Nejnovější recepty
Kotleta s pečeným bramborem na rozmarýnu
Přidáno před 7 hodinami
Hruškový štrůdl s ořechy
Přidáno před 8 hodinami
Krůtí srdíčka na ajvaru a lučinový knedlík (nízkosacharidová strava pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Špagety s kuřecím masem a mrkví v rajčatové omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové kostky po Znojemsku
Přidáno před 11 hodinami
Plněná sekaná z plecka
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Arašídová kolečka s půlměsíčkem
cebulka26 před 3 hodinami
Karbanátky z tresky se zeleninou
Kajkajak před 4 hodinami
Čokoládové s kytičkou
cebulka26 před 4 hodinami
Rychlý okurkový salát
Loiza před 4 hodinami
Farářské řízky
Sahula před 6 hodinami
Drožďové knedlíčky
SimonkaMona před 7 hodinami
Dort ořechový
vikinka09 před 7 hodinami
Dětský punč
Nazarukraine před 8 hodinami
Pěry z bramborového těsta
u4285996806 před 10 hodinami
Tématické fráze:
toskánská polévka,
cizrnová polévka,
toskánská zeleninová polévka,
cizrnová paštika,
paštika z cizrny,
toskánská rajčatová polévka,
cizrnova polevka s rozmarynem,
recept czrna po toskánsku,
polévka z cizrny,
toskánská polévka s červenými fazolemi,
cizrna recepty,
co je to czrna,
cizrnová polévka recept,
cizrnová polévka z itálie,
cizrnová polévka se zeleninou,
toskánská polívka,
franfurtska polevka s cizrnou,
czrna videorecepty,
toskansko cizrna pect,
cizrna recepty polévky
Suroviny:
olej olivový,
česnek,
mrkev,
celer řapíkatý,
cibule,
cizrna,
sůl,
pepř,
vývar kuřecí,
rajče sterilované,
rozmarýn,
bobkový list,
bazalka čerstvá,
sýr mozzarella
Komentáře (8)