Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 343 kJ / 1 277 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,39 g |
| Tuky | 115,74 g |
| Vláknina | 14,75 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 1,77 g |
| Sůl | 4,35 g |
| Sacharidy | 37,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík se švestkovo-zeleninovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zNOq
Moje poznámka
Králík se švestkovo-zeleninovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zNOq
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 11 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 12 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 12 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 14 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 7 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 10 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 11 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 12 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 13 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 14 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 15 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 16 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 16 hodinami
Tématické fráze:
králík recepty,
králík na zelenině,
recepty na králíka,
švestkový rozvar,
omáčka na z králíka,
kralik s omackou,
králík se švestkami,
švestkový rozvar recept,
kralik recept,
recepty kralík,
omáčka z kralika,
králík na zelenině recept,
králík se švestko,
kralik s cibulovou omackou,
králik na švestkové omáčce videorecepty,
kralik na omacku,
králík na švestkové omáčce,
otto katalog 2014
Suroviny:
králík,
rozmarýn,
bobkový list,
koření nové koření,
smetana na vaření,
marmeláda švestková,
špek uzený,
česnek,
mrkev,
petržel,
cibule,
bulva celerová,
vývar masový
Komentáře (5)