Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 123 kJ / 1 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,95 g |
Tuky | 61,70 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 198,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žaludovo-čirokové sušenky bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OoRG
Moje poznámka
Žaludovo-čirokové sušenky bez lepku, mléka a vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OoRG
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Švestkovy koláč s krémem z tvarohu a pudingu
Přidáno před 3 hodinami
Bazalková frittata
Přidáno před 8 hodinami
Nepečený makový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Oblíbená žemlovka
Přidáno před 23 hodinami
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno před 23 hodinami
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno 5. 9. 2025 20:02:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Steak z tuňáka s citronovo-hořčičnou omáčkou
vanilj před 1 hodinou
Fazolová polévka mojí babičky
Frant.cermak@seznam.cz před 2 hodinami
Základní Donuts - Donut maker
icecube58 před 3 hodinami
Vepřové kotlety podle balkánské kuchařky
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Boloňské špagety
TondaJ před 3 hodinami
Muffinkové bábovičky
trejbaljaroslav7 před 3 hodinami
Červená řepa jako chuťovka s cibulí, nebo jako salát
janecpavel před 4 hodinami
Vločkové zdravé sušenky
zdenek.vejmola před 4 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Katkamotloch@gmail.com před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Vivvien před 5 hodinami
Tématické fráze:
co je xantan,
sušenky z čirokové mouky,
cirokova babovka,
recepty bez mléka a bez vajec,
sušenky pro batolata,
linecke s čirokove mouky,
xantan v recept,
čiroková mouka perník,
jídla z xantanu,
chia místo vajec,
sušenky z mouky chia,
cirokova semena,
bramborovo cirokove cukrovi
Suroviny:
mouka žaludová,
mouka hladká čiroková,
mouka chia,
cukr vanilkový,
cukr,
xanthan,
čokoláda hořká,
mandle,
olej,
voda
Komentáře (8)
Zkusím příště použít sladší čokoládu a trošičku více přisladit, abych uspokojila více jedlíků.
Díky za recept a rady!