Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory pečené s bylinkami, cibulí a směsí sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zED7
Moje poznámka
Brambory pečené s bylinkami, cibulí a směsí sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zED7
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 6 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 13 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 16 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 17 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 4 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 4 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 4 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 4 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 5 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 5 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 5 hodinami
Tématické fráze:
pecene brambory,
peceny syr s bylinkami,
pečené bramborové plátky,
brambory recept,
pecene mackane brambory se syrem a česnekem,
pecene brambory s mozarelou,
opeceny brambor s bylinkami,
opečené brambory s bylinkami,
brambory recepty,
recepty ze sýrů,
brambory pečene,
bylinkové máslo brmbory,
brmbory a feta syr,
opečené brambory syrové,
recepty se samotnymi brambory,
pečené brambory s masovou směsí,
cibule s bylinkami,
recept z brambor,
brambory -recepty,
bramborák recept
Suroviny:
brambory,
máslo,
cibule,
sýr feta,
sýr mozzarella,
parmazán,
sůl,
pepř,
rozmarýn,
tymián
Komentáře (20)
tejaja: Nivu tam nemám, nepasovala by mi k těm výrazným bylinkám
Už před časem jsem zjistila, že když zapékám brambory syrové, jídlo má lepší chuť, koncetrovanější. Navíc nemusím čekat, až se uvaří brambory, abych je mohla oloupat
Jarkin recept sa mi páči, doteraz som zapekala len s mozarellou samotnou, akosi nemám vždy po ruke viac druhov syru, ale sa budem snažiť.