Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 591 kJ / 3 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 393,38 g |
Tuky | 105,70 g |
Vláknina | 85,95 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 950 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 275,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrachová polévka z uzených křížových kostí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YQV
Moje poznámka
Hrachová polévka z uzených křížových kostí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YQV
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 27 minutami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 2 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 3 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 4 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 4 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 5 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 5 hodinami
Cuketový perník
MonikaP. před 6 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 6 hodinami
Tématické fráze:
polévka z kostí,
uzená polévka s hrachem,
pečené uzené kosti,
hrachová polévka z uzeného,
kost,
vařené uzené kosti,
uzená křižovka,
hrachová polévka s uzeninou,
uzená polévka,
uzené křížovky,
hrachová polevka s uzenými kostmi,
dietní hrachová polévka,
vanocni uzena polévka,
hrachová polévka,
pečená křížová kost,
polévka z uzeného s hrachem,
polenkazkosti,
uzena polivka z hrachem,
hrachvo-cockova polevka,
jak se vaří uzené kosti
Suroviny:
kosti uzené,
voda,
hrách,
cibule,
pastiňák,
brambory,
česnek,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
nať petrželová
Komentáře (7)