Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 145 kJ / 1 230 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,49 g |
Tuky | 53,77 g |
Vláknina | 19,38 g |
Cholesterol | 299 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 49,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinařský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2kW
Moje poznámka
Vinařský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2kW
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 3 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 8 minutami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 1 hodinou
Chutné vafle
Kubabuba14 před 1 hodinou
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 3 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 3 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 4 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 5 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 5 hodinami
Tématické fráze:
vinařské maso,
kašpárek vaří guláš,
vaření s kašpárkem,
gulas podle kasparka,
vepřoví guláš se špekovým knedlíkama,
kašpárek guláš s s vínem,
jak se vaří guláš,
guláš kašpárek,
vaření skašpárkem,
vaření s kašpárkem recepty,
vinařský hovězí guláš,
vaří kašpárek maso recepty,
kašpárku var recepty guláš recept,
hovězí maso recept kašpárek,
kuchař kašpárek recepty,
vinařské maso,
guláš -suroviny,
recepty vinarske maso,
vynarsky guláš recept,
hovězí guláš kašpárek
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
kmín celý,
majoránka,
sůl,
pepř,
česnek,
mouka hladká,
voda,
masox hovězí,
vejce,
klobása,
cibule,
paprika čerstvá červená
Komentáře (18)
Jak vidím, text jsi upravila, takže komenty o víně jsou nadbytečné
někdo komentuje nové lidi (jejich recepty). Já jsem to vařila s láskou a proto že mě to vaření baví a hlavně nám to tak chutná.
Vysmívání tipu že to tak vaří v Humpolci, si paní mohla odpustit.
Nikomu ten recept nenutím a je na každém jak sním naloží
Jinej kraj, jinej název
...konečně, ze Znojma je to do Vídňa co by kameněm dohodil, že. http://www.toprecepty.cz/recept/4007-klasicky-hosp...
...ale možná, dyby se do surovin přidala bobulka vína...
Guláš vařím na mnoho způsobu,ale tenhle máme nejraději
Pokud má někdo chuť do základu přidá 1 deci vína
žádný problém