Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 292 kJ / 70 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,57 g |
| Tuky | 1,22 g |
| Vláknina | 6,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 11,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk1E
Moje poznámka
Rizoto III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk1E
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 1 hodinou
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 2 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 18 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno 6. 12. 2025 19:03:50
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí langoše
BTKILI před 46 minutami
Vymazlené raffaello
Talskal před 1 hodinou
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 1 hodinou
Ořechové pracny
Alamatej před 1 hodinou
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Vepřové na paprice
Misicka77 před 2 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 2 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 2 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 2 hodinami
Kuře s divokým kořením
Merylas před 2 hodinami
Tématické fráze:
rizeto,
rizoto,
rizeto recept,
rizoto recept,
vynikající rizoto,
cervene rizoto,
kuřecí rizeto,
rizoto recepty,
příprava rizeta,
rizeta,
recept na rizeto,
recepty rizeto,
červené rizeto,
kucharka rizoto,
výborné rizoto,
recepty-rizeto,
rizoto v parním hrnci,
houbové rizeto,
dobre rizoto,
houby v parním hrnci
Suroviny:
rýže,
cibule,
česnek,
kapie červená,
brokolice,
slanina anglická,
filet rybí,
olej olivový,
vývar kuřecí,
sýr strouhaný,
hlíva ústřičná,
sůl,
paprika čerstvá červená,
bazalka čerstvá,
zázvor,
petrželka
Komentáře (12)