Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 589 kJ / 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,54 g |
Tuky | 25,97 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 21 mg |
Sodík | 496 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 28,73 g |
Postup přípravy
Jako příloha se hodí rýže, brambory a kdo má rád může si dát i knedlíky.
Zveřejněno 18. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r2Zp
Moje poznámka
Srnčí plátky vonící po rozmarýnu a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r2Zp
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 3 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 16 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 21 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 12 minutami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 14 minutami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 2 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 3 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 5 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 13 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 15 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 16 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 16 hodinami
Tématické fráze:
srnčí kýta recepty na rozmarýnu,
plátky z divočiny,
srnčí plátek,
srnčí kýta recepty,
plátky ze srnčího,
jelení plátky,
jelení kýta plátky,
srnčí kýta na rozmarýnu,
plátky ze srnčího masa,
srnčí kýta platky,
zvěřina na rozmarýnu,
srnčí plátky na zelenině,
zverina na jalovci,
jeleni platky na zelenine,
srnčí na brusinkách,
jelení plátky recept,
jelení plátky recepty,
plátky ze srnčí kýty,
srnci kyta na jalovci,
srnčí recepty
Suroviny:
kýta srnčí,
sůl,
koření na divočinu,
slanina,
cibule,
zelenina kořenová,
rozmarýn čerstvý,
jalovec,
protlak,
mouka hladká,
olej,
vývar,
smetana zakysaná,
brusinky
Komentáře (27)
Je pravda,že je zvěřina v obchodech hodně drahá,ale myslím,že když se poptáte ve svém okolí jestli někdo nezná nějakého myslivce,tak k ní přijdete podstatně levněji
Růženko