Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 857 kJ / 2 834 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,54 g |
Tuky | 57,65 g |
Vláknina | 91,32 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 4,34 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 302,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na šoulet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZ2B
Moje poznámka
Variace na šoulet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZ2B
Nejnovější recepty
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 5 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno před 22 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová polévka
Kajkajak před 3 minutami
Bublanina
veronika812 před 1 hodinou
Kuřecí řízek s Nivou a jarní cibulkou
Zazie před 1 hodinou
Růžičky s tvarohovou náplní
olleg před 1 hodinou
Domácí chléb bez hnětení
boomgo před 2 hodinami
Tyrolské Gröstle
Fitulka před 2 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
jana 5051 před 3 hodinami
Cuketová krémová polévka
Boxiska před 3 hodinami
Jednoduché langoše
Fitulka před 3 hodinami
Hermelínové kuřecí nudličky
Fitulka před 4 hodinami
Tématické fráze:
šoulet,
šoulet po židovsku,
šoulet s uzeným masem,
starocesky soulet,
šoulet recept,
šoulet z fazoli,
šoulet s vepřovým masem,
vepřové maso v šouletu,
veprove zebirko v souletu,
šoulet s masem a zeleninou,
vepřové v šouletu,
recept na šoulet,
krkovička v šouletu,
recepty šoulet,
recept šoulet,
vánoční šoulet,
vepřový šoulet,
husí prsa po židovsku,
šoulet se zeleninou,
soulet s masem
Suroviny:
fazole,
cibule,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
bobkový list,
pepř,
jalovec,
kroupy,
víno červené,
voda,
krkovice uzená,
vejce
Komentáře (11)
Magdalenko, zapomněla jsem napsat, že jsem použila bílé fazole, strakaté jsem neměla, ale myslím, že to vůbec nevadilo
Jinak ale ta tvoje varianta nemusí být špatná, název jsi zvolila svůj a rozhodně tam jsou výborné věci