Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 199 kJ / 2 199 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,60 g |
Tuky | 24,74 g |
Vláknina | 9,66 g |
Cholesterol | 172 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 404,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hedvábné rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z6pZ
Moje poznámka
Hedvábné rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z6pZ
Nejnovější recepty
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 1 hodinou
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 1 hodinou
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 1 hodinou
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 2 hodinami
Patizonové placičky s rajčatovým salátem
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 34 minutami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 40 minutami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 3 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 14 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 15 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 15 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 16 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 17 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 18 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 19 hodinami
Tématické fráze:
vlacne rizoto,
kuřecí rizoto se smetanou,
rizoto se smetanou,
jak se správně dělá rizoto,
vláčné rizoto recept,
rizoto se smetanou recept,
jak správně udělat rizoto,
pečené rizoto,
rizoto ze slepice,
rizoto recept,
rizoto porce,
jemné houbové rizoto se smetanou,
stava na rizoto,
parmazán rizoto,
zelenino rizoto recept,
nejlepsi rizoto s okurkou,
rizoto,
1 porce rýže na rizoto,
risoto,
kuřecí rizoto s okurkou
Suroviny:
rýže,
máslo,
cibulka,
hrášek,
kukuřice,
mrkev,
maso kuřecí,
smetana,
paprika sušená sladká,
podravka,
sůl,
pepř,
sýr parmazán strouhaný,
okurka čerstvá
Komentáře (12)
Chápu správně,že se rýže vaří zvlášť a pak po uvaření se přidá ke směsi masové?