Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 078 kJ / 1 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,60 g |
Tuky | 47,04 g |
Vláknina | 23,90 g |
Cholesterol | 599 mg |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 302,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahelník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQLL
Moje poznámka
Jahelník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQLL
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 54 minutami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 16 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 16 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Koprová omáčka
radekfiala před 1 hodinou
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 2 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 3 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 4 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 4 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 4 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 8 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 8 hodinami
Tématické fráze:
moučník z jáhel,
nejlepší recepty na jáhly,
jahelník,
recept na sladké jáhly,
nejlepší recept na jáhly,
moučníky z jáhel,
rýžový nákyp se švestkama,
jáhly recepty,
recepty z jahel,
nejlepší jáhelník,
jáhelník recept,
sladke jahly,
buchta z jáhel,
jáhly moučník,
vaření jáhel,
recept jáhelník,
sladké recepty z jáhel,
jahelnik s pudinkem,
jahelník se svestkama,
meruňkový jahelník
Suroviny:
jáhly,
mléko,
cukr třtinový,
cukr vanilkový,
vejce,
máslo,
rozinky,
jablko,
kompot meruňkový,
cukr,
bílek
Komentáře (8)
Jen je fakt důležité ty jáhly spařit vřelou vodou aspoň dvakrát, jinak by jáhly byly hořký