Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 395 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,28 g |
Tuky | 13,79 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 283 mg |
Sodík | 517 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 29,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska v bramborové krustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99A8
Moje poznámka
Treska v bramborové krustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99A8
Nejnovější recepty
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 1 hodinou
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 7 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 20 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 20 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 20 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 46 minutami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 1 hodinou
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 1 hodinou
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 2 hodinami
Cuketový koláč s mákem a švestkami
Nerea před 3 hodinami
Obrácený koláč s jablky
Andrea_kum193 před 3 hodinami
Cuketové karbanátky se sýrem s možností naložení
TondaJ před 5 hodinami
Polévka s růžičkovou kapustou
Kajkajak před 5 hodinami
Lasagne z cukety
stanik před 5 hodinami
Tématické fráze:
krusta na ryby,
treska recepty,
ryba v bramborové krustě,
maso v bramborové krustě,
treska v bramborové kaši,
treska s bramborem,
treska recept,
treska s kaší,
ryba v bramborovo sýrové krustě,
ryby v bramborové krustě,
treska v bylinkové krustě,
jak se dela krusta,
treska z kasi,
filet v bramborovem těstě,
treska v sýrové krustě,
treska v kaši,
treska na bramborách,
treska na bramborech,
treska v bramborovém těstě,
treska s bramborami
Suroviny:
filet z tresky,
šťáva citronová,
brambory,
moučka bramborová,
vejce,
sýr eidam,
petrželka,
sůl,
pepř,
ořech muškátový
Komentáře (13)