Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 092 kJ / 2 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,01 g |
Tuky | 42,45 g |
Vláknina | 41,65 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 9,75 g |
Sůl | 24,21 g |
Sacharidy | 502,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb pšenično-žitný z pivního kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AnRO
Moje poznámka
Chléb pšenično-žitný z pivního kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AnRO
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 13 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 21 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 4 minutami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 2 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 2 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 13 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 16 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 16 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 17 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 18 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 18 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 18 hodinami
Tématické fráze:
pivní kvásek,
výroba kvásku na domácí chleba,
kvasek z piva,
výroba žitného chleba,
domácí chléb z kvásku,
žitný chléb,
výroba domácího chleba,
výroba chléba,
kvaskovy chléb z domácí pekárny,
domácí chléb z žitného kvásku,
domácí chleba z kvásku,
domácí kvásek z žitného chleba,
pšeničný kvásek,
jak udělat kvásek z piva,
domácí chléb pečený v troubě,
kvásek na chleba,
recept na domácí kvásek na chleba,
domácí pivní chléb,
recept na domácí chléb z kvásku,
kvasek z psenicne mouky
Suroviny:
mouka žitná chlebová,
pivo světlé,
droždí sušené,
vejce,
olej,
kvásek,
mouka chlebová pšeničná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
cukr,
sůl,
kmín celý
Komentáře (8)
pivní kvásek:
240g chlebové žitné mouky
380 ml piva
3 lžičky sušeného droždí
vše dobře promíchat a nechat přes noc kvasit.
Já někdy nechávám jenom hodinu.
Ale v podstatě vše, co se peče v pekárně, se dá upéct i v troubě.