Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 424 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,90 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 12,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řecký salát se sýrem Feta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B9MQ
Moje poznámka
Řecký salát se sýrem Feta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B9MQ
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 3 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 23 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové halušky
Saratice před 26 minutami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 1 hodinou
Pikantní plněné papriky
Pizla před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 2 hodinami
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 2 hodinami
Cuketový bramborák
Betes před 2 hodinami
Banánová bábovka
Verunkavh před 2 hodinami
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Olympus před 3 hodinami
Tématické fráze:
feta řecký sýr recepty,
řecký sýr feta,
salát se sýrem feta,
recepty se sýrem feta,
recky syr,
salat s feta syrem,
cim nahradit syr feta,
feta řecký sýr,
řecký salát s balkánským sýrem,
salat s feta,
řecký salát s fetou,
čím nahradit feta sýr,
olivový sálát se sýrem,
sýr řeckého typu,
řecké sýry,
salat feta,
řecký salát s tofu,
sýr feta salat,
feta salat,
salat reckeho typu
Suroviny:
cibule červená,
okurka salátová,
rajče,
paprika čerstvá bílá,
sýr feta,
olej olivový,
pažitka,
ocet,
sůl
Komentáře (7)
p.s.a kdyby k tomu sumeni more. . .