Suroviny
Porce: 2 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 137 kJ / 272 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,77 g |
Tuky | 4,01 g |
Vláknina | 18,47 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 195 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 43,26 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechnu zeleninu si nakrájíme na hrubé kousky (kromě jedné brambory a česneku), pórek na půl kolečka a cibuli nadrobno, libeček. Tu pak orestujeme na oleji, přidáme mletou papriku a nakrájenou zeleninu, zalijeme vodou, osolíme a vaříme.
Krok 2: Když je vše téměř měkké přidáme rozmačkaný česnek, vegetu, lžíci zakysané smetany a nastrouhanou bramboru na jemno, ta nám polévku ještě zahustí, povaříme a vhodíme pažitku.
Zveřejněno 3. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka Grunt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRqJ
Moje poznámka
Polévka Grunt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRqJ
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 8 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 17 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Pozde před 5 minutami
Hovězí na pepři
Pozde před 6 minutami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 28 minutami
Francouzské brambory
jjj82 před 50 minutami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 1 hodinou
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 4 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 4 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 4 hodinami
Dietni segedinska polevka
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
vitana polévky,
polévky vítaná,
polévky recepty,
polevka vitana,
grunt omáčky vitana,
vitana polévka,
vitana:grund polevka,
polivky vitana,
vitana polévky-grunt,
ředkvičky zamražené,
recepty-polévky,
novorocni polevka,
grunt polávka vitana postup přípravy,
vitanagrunt polevka,
vitana polévky tip,
zamražená zelenina do polévek,
vaříme z gruntu-vitana,
vitana polévky grunt cena,
vitana grund polívky,
zamražená zelenina do polívky
Suroviny:
cibule,
mrkev,
kapusta,
celer,
kořen petržele,
pórek,
houby sušené,
brambory,
ředkvičky,
cibulka jarní,
česnek,
smetana zakysaná,
paprika sušená sladká,
sůl,
olej,
libeček
Komentáře (7)