Cheeseburger na grilu
I jen pro jednoho můžete vykouzlit skvělý hamburger se sýrem. Od samotné přípravy mletí masa až po kompletování celého hamburgeru, je to vše ve vašich rukách. O to větší chuťový zážitek vám tento hamburger dokáže zaručit. Tak dobrou chuť!
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 099 kJ / 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,85 g |
Tuky | 52,60 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 154 mg |
Sodík | 934 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 12,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na masovém strojku s většími otvory umeleme maso se slaninou. Osolíme, opepříme, prohněteme a vytvoříme si placku asi 1,5 cm vysokou. Rošt grilu potřeme slaninou a opečeme placku z obou stran.
Krok 2: Z každé strany tak 3-4 minuty. Na jednu opečenou stranu masa položíme plátek sýru a necháme roztéct. Ke konci pečení přidáme na gril rozkrojenou housku, necháme prohřát a trochu opéct.
Krok 3: Maso a housku sundáme z grilu a naplníme. Spodní část housky potřeme majonézou, položíme salát, rajče, cibuli, maso, eidam a horní díl housky, který nejdřív potřeme majonézou. Přiklopíme a hotovo.
Zveřejněno 20. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cheeseburger na grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wlZz
Moje poznámka
Cheeseburger na grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wlZz
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 2 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 3 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 4 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 4 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 4 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 4 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 5 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 5 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 5 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 5 hodinami
Tématické fráze:
domácí cheeseburger,
hamburger na kontaktním grilu,
chesburger,
chesburgr,
eidam na grilu,
recept na cheasburger,
hovězí cheeseburger,
neco rychleho na grilu,
cheasburger,
steak na kontaktním grilu recepty,
hovězí hamburger na kontaktnim grilu,
hovězí hrudí na grilu,
jaký sýr patří cheeseburger,
eidam na kontaktním grilu,
cheesburger recepty,
kureci cheeseburger,
cheasburgeru,
hamburger s krku,
jak opéct slaninu na hamburger,
jak se dela na grilu hamburger
Suroviny:
houska hamburgerová,
hovězí zadní,
slanina,
cibule,
rajče,
salát ledový,
sýr eidam,
majonéza,
sůl,
pepř,
špek
Komentáře (11)
A jak správně píše hosta, tak ta čestina
Vidím změny v Čechách se angličtina stala oficiálním jazykem.
Je to velice smutné i je mi vstydu za Čechy kteří si mysli jak nějakému jídlu daji anglické jméno je to unikátní .
Trapné .
Jo a rozklikací odkaz můžeš dát jen do poznámky, pod vlastním textem receptu rozklikací nebude, to jen pro tvou informaci