Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pravá jihočeská kulajda

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 2. 2008 14:10

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 912 kJ / 1 174 kcal
Bílkoviny58,58 g
Tuky59,31 g
Vláknina28,17 g
Cholesterol 1,13 g
Sodík 556 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy88,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

7. 10. 2008 17:40

Docela často vařím tuto polévku, ale používám sladkou 12% smetanu. Vejce dělám ztracené, opatrně vklepnu do vařící osolené a okyselené vody a vařím zhruba 4 minuty. Někdy dávám trochu mléka a trochu smetany.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kulajda recept kulajda recept kulajda kulajda recept na domácí kulajdu výborná a chutná polévka-kulajda polevka kulajda polévka kulajda kulajda polevka kulajda s houbami recept domácí kulajda recepty kulajda recepty kulajda nejlepší kulajda kulajda polevka recept na domácí kulajda recepty-kulajda polevka kulajda recept recept kulajda vyborna kulajda

Suroviny: vývar zeleninový, houby čerstvé, brambory, cibule, kmín celý, smetana kysaná, mouka hladká, kopr, sůl, vejce

TopRecepty.cz

Pravá jihočeská kulajda

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xm3