Hovězí gulášek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 19 806 kJ / 4 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 315,58 g |
Tuky | 291,55 g |
Vláknina | 41,74 g |
Cholesterol | 425 mg |
Sodík | 34,04 g |
Sůl | 91,66 g |
Sacharidy | 200,61 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 7. 2010 18:56
25. 7. 2010 12:35
25. 7. 2010 11:37
23. 3. 2010 12:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 17 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 24 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 29 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 34 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 37 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Gastro glosa: Zavřené obchody o Velikonocích nemá smysl řešit. Žádný potravinový armagedon se nekoná
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: čím zahustit hověží guláš čím zahustit guláš jak zahustit hovezi gulas jak zahustit gulas chlebem hovězí guláš od babičky jak zahustit guláš jak nejlépe zahustit guláš hovězí guláš zahuštěný chlebem super guláš gulasek dobrý gulášek čím nejlépe zahustit guláš hovězí guláši zahustit chlebem jak zahustit chlebem guláše z hovězího super hovězí guláš zahustit gulas hovězi gulaše zahustit guláš chlebem
Suroviny: maso hovězí, sádlo, cibule, paprika sušená sladká, kmín celý, majoránka, česnek, masox, sůl
Hovězí gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qQok
19 názorů