Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nilský okoun „MALAYSIA“

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 20 min

140 min (120 min příprava + 20 min tepelná úprava)

5. 4. 2010 16:49

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie640 kJ / 153 kcal
Bílkoviny36,00 g
Tuky1,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 110 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jancza

5. 4. 2010 18:02

:yes::yes::-p

michsamant michsamant

5. 4. 2010 17:02

:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: okoun nilský recept okoun nilský recepty pečený nilský okoun recept recept okoun nilsky okoun nilský nilský okoun recept okoun recept recept nilský okoun recept na okoun nilský okoun americký nilsky okoun recepty nilsky okoun recepty okoun nilský pečeny okoun pečeny okoun koření na okouna recepty na okouna nilskeho okoun na zeleníně pečený okoun nilský pečený okoun nilský recept

Suroviny: okoun nilský, sůl, citron, máslo, směs zeleninová mražená, brambory

TopRecepty.cz

Nilský okoun „MALAYSIA“

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mqjG