Ukrajinský boršč
Ukrajinský boršč je pomalu vařená polévka plná zeleniny, masa a červené řepy. Díky postupnému restování a dušení získá hlubokou chuť, která se nedá uspěchat ani nahradit. Každá lžíce je důkazem, že poctivost v kuchyni má smysl.
Suroviny pro 7 porcí
7porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 999 kJ / 239 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,48 g |
| Tuky | 0,72 g |
| Vláknina | 12,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 123 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 46,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ukrajinský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79q1
Moje poznámka
Ukrajinský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79q1
Nejnovější recepty
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z řapíkatého celeru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 9 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 9 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí krtkův dort
Ivuss před 6 minutami
Jablečný perník
Ivuss před 7 minutami
Ořechovo-jablečný koláč II
Iwcas před 20 minutami
Špenát II.
Andy2208 před 25 minutami
Olejový korpus na dort
Terkinka před 2 hodinami
Salát s hruškou a Hermelínem
Limek před 2 hodinami
Kuřecí karí
dandykvetinka před 2 hodinami
Salát z bílé ředkve s mrkví
Mishmaja před 3 hodinami
Karlovarské knedlíky I
mamina3 před 3 hodinami
Houbová smaženice
magdalenka před 3 hodinami
Tématické fráze:
boršč podle rodilé ukrajinky,
recept na boršt,
boršt,
borsč,
bořč,
borč recept,
boršč recept,
borst recept,
recept na boršč,
ukrajinske recepty,
ukrainsky borsc,
polévka boršt,
recepty boršt,
borst polevka,
recept boršť,
borč recepty,
jak uvarit borsc,
polévka bořč,
ruský bořč,
rusky borc polevka
Suroviny:
maso vepřové,
řepa červená,
zelí bílé,
brambory,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
pepř mletý,
sůl,
vegeta,
olej,
smetana zakysaná,
petrželka
Komentáře (19)
petulka:je to vec vkusu, niekomu chuti majoneza, niekomu smotana...
byl vynikající,ale nikdy jsem se ho nenaučila vařit,tak snad si na něm z tohoto receptíku pošmáknu...