Ukrajinský boršč
Suroviny
Porce: 5-litrovy hrniec
Nutriční hodnoty
Energie | 999 kJ / 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,48 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 46,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Famy o troch druhoch mäsa nie su pravdive, na chuti to nič nemeni. A na Ukrajine sa boršč vari z toho, čo je k dispozicii (co dum dal).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 12. 2023 18:00
20. 11. 2022 20:47
26. 10. 2020 06:43
31. 3. 2017 18:05
4. 5. 2011 21:55
petulka:je to vec vkusu, niekomu chuti majoneza, niekomu smotana...
3. 5. 2011 18:33
14. 6. 2010 13:46
4. 5. 2010 21:13
4. 5. 2010 19:15
14. 4. 2010 13:01
byl vynikající,ale nikdy jsem se ho nenaučila vařit,tak snad si na něm z tohoto receptíku pošmáknu...+7
12. 4. 2010 14:02
9. 4. 2010 19:40
9. 4. 2010 19:38
9. 4. 2010 14:58
9. 4. 2010 12:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sýrový chléb
Přidáno před 25 minutami
Jablečný donut
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 17 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 11 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 5 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 10 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 11 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 12 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 13 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: boršč podle rodilé ukrajinky recept na boršt boršt borsč bořč borč recept boršč recept borst recept recept na boršč ukrajinske recepty ukrainsky borsc polévka boršt recepty boršt borst polevka recept boršť borč recepty jak uvarit borsc polévka bořč ruský bořč rusky borc polevka
Suroviny: maso vepřové, mrkev, petržel, celer, cibule, řepa červená, zelí bílé, brambory, protlak rajčatový, sůl, pepř černý, vegeta, olej, česnek, petrželka, smetana zakysaná
Ukrajinský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79q1
17 názorů