Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 206 kJ / 2 678 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 194,06 g |
Tuky | 51,43 g |
Vláknina | 163,45 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 6,83 g |
Sůl | 15,65 g |
Sacharidy | 279,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobásky-nejen s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GRNL
Moje poznámka
Klobásky-nejen s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GRNL
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 8 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno 14. 6. 2025 15:01
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno 14. 6. 2025 14:02
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 1 hodinou
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 2 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 4 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 5 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 6 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 6 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 6 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 7 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 7 hodinami
Tématické fráze:
co uvařit z klobásy,
co uvařit s klobasy,
recepty z klobasek,
oběd z klobásek,
co uvařit z klobásky,
klobásky,
recepty na výborný oběd,
jaké jídlo uvařit z klobásy,
obed fazole s klobasou,
co uvařit z klobásek,
obed z klobasky,
levná a rychlá jídla s fazolemi,
rychly obed s fazolemi,
recepty s fazolemi,
recept dijonská hořčice,
recept klobasky,
jak uvařit klobasu,
rychlý oběd s klobáskou,
co uvařit s klobásy recept,
čertovské klobásy na zelí
Suroviny:
klobása,
cibule,
mrkev,
celer,
fazole sterilované,
vývar kuřecí,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
petrželka,
olej
Komentáře (13)