Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 206 kJ / 2 678 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 194,06 g |
| Tuky | 51,43 g |
| Vláknina | 163,45 g |
| Cholesterol | 350 mg |
| Sodík | 6,83 g |
| Sůl | 15,65 g |
| Sacharidy | 279,23 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji opečeme na kousky nakrájené klobásky (já jsem měla málo, přidala jsem mleté hovězí maso). Lehce osmažíme cibulku, přidáme mrkev na větší kousky a nakrájené řapíky celeru ( kromě lístků) – řapíky jsem nahradila normálním celerem a pět minut opékáme.
Krok 2: Vsypeme fazole + klobásky, promícháme a zalijeme vývarem. Za stálého míchání přivedeme k varu. Přikryjeme poklicí a 10 až 15 minut ještě dusíme, aby mrkev změkla. Přimícháme dijonskou hořčici, petržel i lístky celeru a podle chuti osolíme a opepříme.
Zveřejněno 10. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobásky-nejen s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GRNL
Moje poznámka
Klobásky-nejen s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GRNL
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 43 minutami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 3 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 6 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 9 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč z tvarohu s jablky
Cinderka před 24 minutami
Cookies s čokoládou
Tulenice před 1 hodinou
Křehoučké jogurtové řízky
vjeuka před 1 hodinou
Pečené morkové kosti na česnekové topince
Lida.Rose před 1 hodinou
Cibulová polévka
ekika před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
DVJU7 před 2 hodinami
Pohanka s medem a sušeným ovocem
MiroslavB před 2 hodinami
Perníkové muffiny s jablečným středem
Zizalinka před 2 hodinami
Jablkový piškot
malami před 2 hodinami
Těstoviny s žampiony a brokolicí
Limek před 3 hodinami
Tématické fráze:
co uvařit z klobásy,
co uvařit s klobasy,
recepty z klobasek,
oběd z klobásek,
co uvařit z klobásky,
klobásky,
recepty na výborný oběd,
jaké jídlo uvařit z klobásy,
obed fazole s klobasou,
co uvařit z klobásek,
obed z klobasky,
levná a rychlá jídla s fazolemi,
rychly obed s fazolemi,
recepty s fazolemi,
recept dijonská hořčice,
recept klobasky,
jak uvařit klobasu,
rychlý oběd s klobáskou,
co uvařit s klobásy recept,
čertovské klobásy na zelí
Suroviny:
klobása,
cibule,
mrkev,
celer,
fazole sterilované,
vývar kuřecí,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
petrželka,
olej
Komentáře (13)