Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 206 kJ / 2 678 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 194,06 g |
Tuky | 51,43 g |
Vláknina | 163,45 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 6,83 g |
Sůl | 15,65 g |
Sacharidy | 279,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobásky-nejen s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GRNL
Moje poznámka
Klobásky-nejen s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GRNL
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 12 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 15 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 15 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 15 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 30 minutami
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 1 hodinou
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 1 hodinou
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 14 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 14 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 15 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 15 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 16 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 16 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 17 hodinami
Tématické fráze:
co uvařit z klobásy,
co uvařit s klobasy,
recepty z klobasek,
oběd z klobásek,
co uvařit z klobásky,
klobásky,
recepty na výborný oběd,
jaké jídlo uvařit z klobásy,
obed fazole s klobasou,
co uvařit z klobásek,
obed z klobasky,
levná a rychlá jídla s fazolemi,
rychly obed s fazolemi,
recepty s fazolemi,
recept dijonská hořčice,
recept klobasky,
jak uvařit klobasu,
rychlý oběd s klobáskou,
co uvařit s klobásy recept,
čertovské klobásy na zelí
Suroviny:
klobása,
cibule,
mrkev,
celer,
fazole sterilované,
vývar kuřecí,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
petrželka,
olej
Komentáře (13)