Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš Samuraj z Budapešti

Kolik masa, tolik cibule, to je zákon guláše. Výtečný hovězí guláš, který nezabere mnoho času přípravy a potěší kdejakého strávníka. Přidáním feferonky mu dodáte správný říz. Ideálně podávat s pečivem nebo brambory.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

4. 5. 2010 10:48

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 800 kJ / 1 147 kcal
Bílkoviny123,38 g
Tuky8,51 g
Vláknina27,20 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 3,07 g
Sůl7,50 g
Sacharidy137,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Maso a cibule musí být v souladu ne na váhu, ale na objem.

Pokud bude někdo dělat jinou váhu, než je uvedena, tak prosím neporušte pravidlo, jaká hromádka masa, taková hromádka cibule.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna

20. 5. 2010 11:53

To musí být výborné.:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: samuraj recept guláš samuraj samoraj samuraj hovězí samuraj omáčka samuraj samuraj guláš samuraj omacka pikantní samuraj recept samuraj gulas s hranolkama jak se dela samuraj samuraj z hovězího masa samoraj gulas veprove nudlicky samuraj masový samuraj samuraj s hranolkama recept na samuraj hovězí samuraj recept vareni samuraj

Suroviny: hovězí zadní, cibule, olej, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, kečup sladký, voda, feferonka

TopRecepty.cz

Guláš Samuraj z Budapešti

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K8Jz