Guláš Samuraj z Budapešti
Kolik masa, tolik cibule, to je zákon guláše. Výtečný hovězí guláš, který nezabere mnoho času přípravy a potěší kdejakého strávníka. Přidáním feferonky mu dodáte správný říz. Ideálně podávat s pečivem nebo brambory.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 800 kJ / 1 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,38 g |
Tuky | 8,51 g |
Vláknina | 27,20 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 3,07 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 137,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš Samuraj z Budapešti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8Jz
Moje poznámka
Guláš Samuraj z Budapešti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K8Jz
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 11 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 14 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 15 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 3 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 5 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 5 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 7 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 8 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 8 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 8 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 8 hodinami
Tématické fráze:
samuraj recept,
guláš samuraj,
samoraj,
samuraj,
hovězí samuraj,
omáčka samuraj,
samuraj guláš,
samuraj omacka,
pikantní samuraj,
recept samuraj,
gulas s hranolkama,
jak se dela samuraj,
samuraj z hovězího masa,
samoraj gulas,
veprove nudlicky samuraj,
masový samuraj,
samuraj s hranolkama,
recept na samuraj,
hovězí samuraj recept,
vareni samuraj
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
olej,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
kečup sladký,
voda,
feferonka
Komentáře (18)
Ešte ma napadla jedna myšlienka. Prečo ľuďom vadí, že niekto niečo vie, veď naučiť sa nové poznatky môže každý a v každom veku.
Ak skutocne nerozumiete po slovensky (zrejme prvý prípad na Toprecepty.cz), tak sa ani nedivím, ze Vase recepty sú plné kulinárskych a nielen kulinárskych omylov.
Snazil som sa to napísat zrozumitelne, ale ak tomu nerozumiete, tak Vám to napísem aj po cesky...
2. Keby ste žili v krajine, ktorá je výrobcom najväčšieho množstva sektu na svete (nazvime ho radšej šumivé víno, pretože sekt je nemecký a piť sa skutočne nedá, dokonca sme ho skúšali dať do varenia a museli sme to vyhodiť) a kde sa pije skutočne pri každej príležitosti temer od rána (tu sa to rozumie cca 11:30), tak by ste asi nedoporučovali tento nápoj ku gulášu.
Už ste skúsili zapíjať Vepřo, knedlo žinčicou?
dávám