Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chleba z Vysočiny

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

5. 5. 2010 19:51

Suroviny

Porce: 1 pecen

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 891 kJ / 1 169 kcal
Bílkoviny28,45 g
Tuky20,99 g
Vláknina28,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,41 g
Sůl16,00 g
Sacharidy202,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dobré je dát do chleba také nasekané vlašské ořechy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

5. 5. 2010 20:17

Vysočina = Bibinka = mňam :-D:-K:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: potírání chleba potirani chleba pri peceni pekáč na chleba chléb vysočina domácí pečení chleba chleba v pekáči pečení chleba v troubě pravý domácí chleb pekac na peceni chleba český chléb recept potírání chleba před pečením jak postavit pec na chleba domácí chléb v troubě potírání chleba recept chleba vysočina pekáče na chleba potírání chleba vodou chleba z vysočiny cesky chleba recept domácí chléb pečený v troubě

Suroviny: voda, ocet, sůl, cukr, kmín celý, kmín drcený, droždí, mouka žitná chlebová, mouka hladká, voda, olej, ocet,

TopRecepty.cz

Chleba z Vysočiny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K8gz