Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 677 kJ / 2 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,15 g |
Tuky | 37,90 g |
Vláknina | 39,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,52 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 494,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lehoučký pivní kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79EG
Moje poznámka
Lehoučký pivní kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79EG
Nejnovější recepty
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 2 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 2 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 3 hodinami
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 14 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 1 hodinou
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 1 hodinou
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 3 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 3 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 4 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 4 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 5 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 6 hodinami
Tématické fráze:
kváskový chléb,
čím nahradit kvasnice,
pivní chléb,
domácí kváskový chléb,
pivní chleba,
kváskový chléb recept,
pečeme s etou,
chleba z pivních kvasnic,
jak nahradit kvasnice,
pivní chléb s kváskem,
jak nahradit kvasnice kváskem,
chleb z pivnich kvasnic,
kuchařka pečeme s etou,
pivní chleba z domácí pékárny,
pivní kvasnice,
čím nahradit chleba,
recepty kváskový chléb,
kvaskový chléb recepty,
pivni chleb recept,
recept na kváskový chléb
Suroviny:
kvas žitný,
pivo světlé,
voda,
mouka chlebová pšeničná,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
olej,
otruby,
sůl,
kmín celý,
kvasnice
Komentáře (12)
A zrovna tenhle chleba má úplně jinou konzistenci než většina ostatních, je opravdu jako peříčko. Isahu, vlhký je jen nepatrně po vyndání z pekárny a hutný ani trochu. A taky jsem výjimečně vynechala semínka, která moje dcera zbožňuje.
Přesto mě, holky, klidně vypískejte