Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sněhový rybízový koláč

Pro letní moučníky je typické ovoce, jako například rybíz, který budeme potřebovat v tomto léty osvědčeném receptu. Koláč není složitý na přípravu, jeho nakyslá chuť příjemně osvěží a díky sněhové čepičce vypadá krásně.

Hodnocení receptu je 5,0 (40×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 35 min

60 min (25 min příprava + 35 min tepelná úprava)

7. 5. 2010 21:19

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie17 326 kJ / 4 141 kcal
Bílkoviny70,22 g
Tuky164,83 g
Vláknina36,60 g
Cholesterol 851 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,33 g
Sacharidy575,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Irrena Irrena

19. 5. 2010 20:34

Tak jsem dneska upekla tento koláč a musím říct že je opravdu vyniající, není vůbec promáčený,pravděpodobně tím že se nejdříve peče bez rybízu,vnukovi moch chutná.Jen s mi zdá že mám těsto docela nízké, mně to tedy nevadí;-)

Irrena Irrena

8. 5. 2010 17:23

Jajine moc dobrý recept, zkusím a dávám bod:yes:

jajine jajine

8. 5. 2010 17:17

milá děvčátka,k PC usedávám ne každý den,tak nemohu odpovídat sofort,proto nade mnou přimhuřte očka a rebeka již dostala správné vysvětlení od ostatních;-)

rebeka rebeka

8. 5. 2010 13:23

jo,Špagi,máš pravdu:-Kdopekla jsem,nic se nepromáčelo,akorát jsem myslela,že se picnu..jsem myslela,že mám v mrazáku rybíz a ono samé maliny:-Sno co už s těstem:-?tak tam jsou maliny a není to vůbec špatné;-)snad ještě -pro začínající kuchařinky-když dáváme do trouby podruhé,snížeme teplotu trouby na cca 150st:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 5. 2010 12:47

rebeka no, moc krásné:-*

spagetka spagetka

8. 5. 2010 10:05

Děvčata, já mám ale prakticky totožný recept, nedávám někdy pod něj nic a nepromáčelo se to, (někdy tam dám rozdrcené piškoty, ale to spíš z důvodu obměny). Nezapomeňte, že podklad už máte zpevněný.;-):yes:

rebeka rebeka

8. 5. 2010 09:34

no mohla,ale třeba je v práci nebo jinde:-)snad se ozve,recepty má lákavé a fotečky překrásné,že:-?:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 5. 2010 09:01

No, něco by odpovědět mohla, že:-S:-?

rebeka rebeka

7. 5. 2010 23:24

jajine,nepromáčí rybíz těsto:-?já dělám něco podobného a pod rybíz(zmražený i čerstvý dávám rozdrcené piškoty nebo strouhanku,ale je fakt,že těsto mám malinko jiné;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 5. 2010 23:10

:-p:yes::yes:

rebeka rebeka

7. 5. 2010 23:01

no ale to už je unfer dávat sem teď takovou krásu:-S;-)já mám na to chuuť:-pbod je tvůj:yes:

AniCiz

7. 5. 2010 21:48

:yes::-K

Betina

7. 5. 2010 21:42

:yes::yes::-p

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybízový kolač rybízový koláč se sněhem výborný rybízový koláč vyborny rybizovy kolac se snehem koláč s rybízem a sněhem rybízový koláč na plech rybízové řezy se sněhem piškot s rybízem sněhovy koláč rybízový moučník se sněhem sněhový koláč s rybízem koláč z červeného rybízu koláč s rybízem koláč z černého rybízu se sněhem rybízový moučník rybizova buchta se snehem rybíz koláč koláč z černého rybízu rybízový koláč se sněhem top recepty rybizovy kolac recept

Suroviny: mouka hladká, tuk hera, cukr moučkový, žloutek, sůl, rybíz červený, bílek, cukr krupice

TopRecepty.cz

Sněhový rybízový koláč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pZ4r