Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jelení guláš

Pokud se vám poštěstilo a dostali jste kousek jelení plece, uvařte z ní guláš a rovnou dvojité množství. Druhý den je totiž ještě lepší, než ihned po uvaření. Ale vzhledem k tomu, jak krásně voní, je téměř nemožné odolat.

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 160 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 130 min

160 min (30 min příprava + 130 min tepelná úprava)

5. 3. 2008 13:01

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 118 kJ / 1 701 kcal
Bílkoviny10,77 g
Tuky167,05 g
Vláknina13,02 g
Cholesterol 146 mg
Sodík 1,30 g
Sůl3,20 g
Sacharidy36,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako příloha se hodí rýže, brambory nebo houskový knedlík.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

19. 8. 2009 12:23

vyzera to vynikajuco...ja milujem, taketo hnede huste stavy...akurat mi tam vadi ten jelen:-8

Renata

21. 6. 2009 17:29

výborný,mohu vřele doporučit:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jelenní guláš jelení maso recepty jelení maso recepty z jelena jelení guláš podle pohlreicha guláš z jeleního masa jeleni recepty guláš ze siky jelen recepty jelen sika recepty recepty z jeleního masa guláš z jelení kýty recepty na jelen jelenní guláš recept recepty jelen recepty jelení maso jeleni jelen recept jelenní maso jeleníguláš

Suroviny: plec jelení, sádlo, cibule, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, sůl, koření gulášové, česnek, kmín celý, majoránka, kůra citronová, mouka hladká, vývar masový, voda, slanina

TopRecepty.cz

Jelení guláš

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rlK