Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš ze zajíce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 3. 2008 13:02

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 268 kJ / 1 498 kcal
Bílkoviny135,33 g
Tuky71,14 g
Vláknina31,45 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 883 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy64,59 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s pečivem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iva Sluková

12. 3. 2015 18:28

Tak já musím recept pochválit, protože jsem dnes uvařila, jelikož jsem dostala čerstvě sraženého zajíce a bylo to luxusní žrádlo.:-p Ukládám si tento receptík na příště. Dík autorce.:yes:

pohlreich

8. 2. 2014 21:49

nadherne vypada,i knedliky super.jen místo oleje by ch dal sadlo.ale jinak opravdu nemá chybu.:yes::yes::yes::yes::yes:

vybusna vybusna

15. 8. 2009 00:05

paprika....:-D, vies ze to bola skutocne ona????? mala som z nej tak na jednu porciu.....mam preplnenu mraznicku normalnymi kralikmi od otca z kotca (ty kokso..ako som to krasne zrymovala) tak som nicila malickosti...ako par kociek *kapibary* a jednu sisticku bramb.knedl.

Paprika Paprika

14. 8. 2009 23:47

Výbušná :yes::yes: Já bych se do takto složitého receptu asi nepustila. Já jsem na ty rychlovky:-8. Fotky jsou OK a vyžraný talíř nemá chybu:yes::-D;-).
Zvěřinu mám ráda, ale neumím ji udělat. Jen jednou jsem dělala z nutnosti guláš z divočáka - Tonda ho trefil autem.
PS: - To byla opět mara stepní ? :-D:-D:-D

pipre pipre

14. 8. 2009 23:35

Teď čtu, že se to Bazalce nelíbí. Její názor jí neberu, ale mně fotka náhodou připadá vtipná a v pořádku:-) Je to svým způsobem i forma poděkování autorce receptu.

pipre pipre

14. 8. 2009 23:31

Jejda, mně se také líbí ten "vyžraný talíř" :-) Tak má vypadat talíř z chutného jídla!! :-)A také věřím, že moc chutnalo, recept i fotky jsou parádní!..Bodík:yes:

Patricie

14. 8. 2009 23:15

Ježíši, Výbušná, ten "vyžranej" talíř je fajn, je vidět, že manželovi chutnalo.
Bazalko, nepoučuj už zase. Až budeš mít tolik pěkných receptů jako výbušná a tolik fotek, tak si "rejpej":-D

vybusna vybusna

14. 8. 2009 19:12

bazalka...nic sa nestalo...je mi celkom jedno co si myslis a pises:-p

bazalka

14. 8. 2009 19:11

Teď asi zase šlápnu do vosího hnízda, ale děvčata, pokud vkládáte fotky, snažte se, aby alespoň trochu reprezentovaly ten daný recept.
Výbušná, nezlob se, ale to třetí foto "vyžraný talíř" by bylo lepší si nechat v rodinném archívu. Promiň. :-8:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 8. 2009 19:02

vybusna, fotky jsou lepší, jak u Kolozvarského zelí:-)), tak si s tím nedělej hlavu. Já jsem teď vyfotila ty cikánské nočky a blbec na tmavém talíři a udělalo mi to to samé, co tobě. Jídlo je vidět a pozadí černé, ale koukám, že ty máš talíř bílý. No, snad kvůli toho nezačnu navštěvovat kurs focení, ne?:-)) Jo a ten zkjíc, jak jsem ho tehda dělala, no, řekla bych, že tak naložený a upravený byl hodně podobný hovězímu šťavnatému masu, fat. Byla jsem překvapená.

vybusna vybusna

14. 8. 2009 18:57

jana r...a ja premyslam, ze pojdeme na nakup a zozeniem toho bazanta...v zivote som to nejedla

vybusna vybusna

14. 8. 2009 18:56

mam velmi zle fotky, ale ked som to zistila, tak manzel to uz zjedol. tento recept som dlho nechavala bokom, pretoze tam ide ta kysla smotana a muz to nema v oblube, tak som ju dala decentne na kraj porcie a ako dokaz vam ukazujem vyjedeny tanier + kysla smotana ;-) ..mala som divokeho zajaca a nemarinovala som ho...chyba..tento bol dost citit zajacinou.. a dala som prilis vela mrkvy a prilis vela cervenej cibule, takze aj ta omacka bola dost sladkasta. vobec neviem, ci sa k tomu ten bramborovy knedlik hodil, ale vypadol mi z mraznicky a nedal sa mi dat naspat:-8...no ja mam kopu vyhrad voci tomuto jedlu, ale ako vidite, manzel si nestazoval.

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 8. 2009 18:44

Já jsem jen viděla tu fotku a bylo mi jasné, že je to od vybusne:-), ty děláš samé speciality;-) Králíka sice seženeme, je to jak dostihový kůň:-D, viděla jsem v Hypernově i klokana, žraloka, bažantí prsa, stály kolem 400kč:-)), no, nekup to!:-D, ale zajíce jsem neviděla. Kdysi jsem ho dělala, měla naloženého, už nevím, fakt v čem, někdo mi poradil. Pak jsem dusila strouhanou mrkev na másle, ta se zalila vodou a tím se to celou dobu dušení podlévalo a pak se dal zapéct. byl vynikající! Takže, to bych si dala. Například bažanta ne, připadá mi kyselý.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zajeci gulas divoký zajíc recepty guláš recept recepty ze zvěřiny guláš z divočáka zaječí guláš recept zaječí guláš na divoko zaječí maso recept zajeci gulas divoky zajíc recept naložený zajíc zajíc na smetaně recept bažantí guláš bazanti prsa recepty-zajíc zajíc-recepty recepty ze žraloka zajíc-recept bažantí prsa recept recept na zaječí guláš

Suroviny: maso zaječí, mrkev, petrželka kořenová, celer, cibule, zavařenina rybízová, šťáva citronová, olej, mouka hladká, smetana kysaná, pepř, koření nové koření, bobkový list, jalovec, tymián, sůl

TopRecepty.cz

Guláš ze zajíce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vpX