Guláš ze zajíce
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 268 kJ / 1 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 135,33 g |
Tuky | 71,14 g |
Vláknina | 31,45 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 883 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 64,59 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2015 18:28
Tak já musím recept pochválit, protože jsem dnes uvařila, jelikož jsem dostala čerstvě sraženého zajíce a bylo to luxusní žrádlo. Ukládám si tento receptík na příště. Dík autorce.
8. 2. 2014 21:49
nadherne vypada,i knedliky super.jen místo oleje by ch dal sadlo.ale jinak opravdu nemá chybu.
15. 8. 2009 00:05
paprika...., vies ze to bola skutocne ona????? mala som z nej tak na jednu porciu.....mam preplnenu mraznicku normalnymi kralikmi od otca z kotca (ty kokso..ako som to krasne zrymovala) tak som nicila malickosti...ako par kociek *kapibary* a jednu sisticku bramb.knedl.
14. 8. 2009 23:47
Výbušná Já bych se do takto složitého receptu asi nepustila. Já jsem na ty rychlovky. Fotky jsou OK a vyžraný talíř nemá chybu.
Zvěřinu mám ráda, ale neumím ji udělat. Jen jednou jsem dělala z nutnosti guláš z divočáka - Tonda ho trefil autem.
PS: - To byla opět mara stepní ?
Zvěřinu mám ráda, ale neumím ji udělat. Jen jednou jsem dělala z nutnosti guláš z divočáka - Tonda ho trefil autem.
PS: - To byla opět mara stepní ?
14. 8. 2009 23:35
Teď čtu, že se to Bazalce nelíbí. Její názor jí neberu, ale mně fotka náhodou připadá vtipná a v pořádku Je to svým způsobem i forma poděkování autorce receptu.
14. 8. 2009 23:31
Jejda, mně se také líbí ten "vyžraný talíř" Tak má vypadat talíř z chutného jídla!! A také věřím, že moc chutnalo, recept i fotky jsou parádní!..Bodík
14. 8. 2009 23:15
Ježíši, Výbušná, ten "vyžranej" talíř je fajn, je vidět, že manželovi chutnalo.
Bazalko, nepoučuj už zase. Až budeš mít tolik pěkných receptů jako výbušná a tolik fotek, tak si "rejpej"
Bazalko, nepoučuj už zase. Až budeš mít tolik pěkných receptů jako výbušná a tolik fotek, tak si "rejpej"
14. 8. 2009 19:12
bazalka...nic sa nestalo...je mi celkom jedno co si myslis a pises
14. 8. 2009 19:11
Teď asi zase šlápnu do vosího hnízda, ale děvčata, pokud vkládáte fotky, snažte se, aby alespoň trochu reprezentovaly ten daný recept.
Výbušná, nezlob se, ale to třetí foto "vyžraný talíř" by bylo lepší si nechat v rodinném archívu. Promiň.
Výbušná, nezlob se, ale to třetí foto "vyžraný talíř" by bylo lepší si nechat v rodinném archívu. Promiň.
14. 8. 2009 19:02
vybusna, fotky jsou lepší, jak u Kolozvarského zelí, tak si s tím nedělej hlavu. Já jsem teď vyfotila ty cikánské nočky a blbec na tmavém talíři a udělalo mi to to samé, co tobě. Jídlo je vidět a pozadí černé, ale koukám, že ty máš talíř bílý. No, snad kvůli toho nezačnu navštěvovat kurs focení, ne? Jo a ten zkjíc, jak jsem ho tehda dělala, no, řekla bych, že tak naložený a upravený byl hodně podobný hovězímu šťavnatému masu, fat. Byla jsem překvapená.
14. 8. 2009 18:57
jana r...a ja premyslam, ze pojdeme na nakup a zozeniem toho bazanta...v zivote som to nejedla
14. 8. 2009 18:56
mam velmi zle fotky, ale ked som to zistila, tak manzel to uz zjedol. tento recept som dlho nechavala bokom, pretoze tam ide ta kysla smotana a muz to nema v oblube, tak som ju dala decentne na kraj porcie a ako dokaz vam ukazujem vyjedeny tanier + kysla smotana ..mala som divokeho zajaca a nemarinovala som ho...chyba..tento bol dost citit zajacinou.. a dala som prilis vela mrkvy a prilis vela cervenej cibule, takze aj ta omacka bola dost sladkasta. vobec neviem, ci sa k tomu ten bramborovy knedlik hodil, ale vypadol mi z mraznicky a nedal sa mi dat naspat...no ja mam kopu vyhrad voci tomuto jedlu, ale ako vidite, manzel si nestazoval.
14. 8. 2009 18:44
Já jsem jen viděla tu fotku a bylo mi jasné, že je to od vybusne, ty děláš samé speciality Králíka sice seženeme, je to jak dostihový kůň, viděla jsem v Hypernově i klokana, žraloka, bažantí prsa, stály kolem 400kč, no, nekup to!, ale zajíce jsem neviděla. Kdysi jsem ho dělala, měla naloženého, už nevím, fakt v čem, někdo mi poradil. Pak jsem dusila strouhanou mrkev na másle, ta se zalila vodou a tím se to celou dobu dušení podlévalo a pak se dal zapéct. byl vynikající! Takže, to bych si dala. Například bažanta ne, připadá mi kyselý.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 2 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 3 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 9 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 11 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 28 minutami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 40 minutami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 45 minutami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 51 minutami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 1 hodinou
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 1 hodinou
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 1 hodinou
Candát pečený na másle
Sergi uvařil před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zajeci gulas divoký zajíc recepty guláš recept recepty ze zvěřiny guláš z divočáka zaječí guláš recept zaječí guláš na divoko zaječí maso recept zajeci gulas divoky zajíc recept naložený zajíc zajíc na smetaně recept bažantí guláš bazanti prsa recepty-zajíc zajíc-recepty recepty ze žraloka zajíc-recept bažantí prsa recept recept na zaječí guláš
Suroviny: maso zaječí, mrkev, petrželka kořenová, celer, cibule, zavařenina rybízová, šťáva citronová, olej, mouka hladká, smetana kysaná, pepř, koření nové koření, bobkový list, jalovec, tymián, sůl
Guláš ze zajíce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vpX
13 názorů