Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 350 kJ / 2 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,04 g |
Tuky | 58,68 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 425,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Utřeme žloutky s cukrem a změklou Herou do pěny, přidáme tvaroh, nakonec mouku a ostatní zbylé ingredience včetně nasekaných oříšků.
Krok 2: Těsto si rozdělíme na 3 díly, jeden necháme bez obarvení - žlutý, druhý obarvíme lžící kakaa a třetí díl obarvíme potravinářskou zelenou barvou.
Krok 3: Tužší těsto po lžících střídavě po barvách nandáme do vymazané a vysypané formy a pečeme zvolna ¾ hod.
Zveřejněno 2. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Duhová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYYG
Moje poznámka
Duhová bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYYG
Nejnovější recepty
Čočkový chléb se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Koláč s rebarborou
Přidáno před 12 hodinami
Vícezrnné kaiserky
Přidáno před 18 hodinami
Restovaný chřest se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Jahodový koktejl podle ČSN
Přidáno před 20 hodinami
Nudličky vepřových jater v pikantní omáčce
Přidáno 27. 5. 2025 05:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cestovní perník
Vladka321 před 2 hodinami
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 8 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Miluska56 před 11 hodinami
Vepřové výpečky II
Nic_olS před 12 hodinami
Segedínský guláš
Nic_olS před 12 hodinami
Koláčky s tvarohem a meruňkami
Nic_olS před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Nic_olS před 12 hodinami
Cuketový perník
Nic_olS před 12 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 před 12 hodinami
Bábovka ze zbylých bílků
Mamaliska před 13 hodinami
Tématické fráze:
recept na duhovou bábovku,
klasiko babovka tvarohova,
duhova babovka-recept,
mocca bábovka,
dohová babovka,
duhova ubabovka,
babovka umele,
bábovka jindra
Suroviny:
tvaroh plnotučný,
cukr,
mouka polohrubá,
tuk hera,
olej,
vejce,
prášek do pečiva,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
ořechy,
máslo,
strouhanka
Komentáře (8)