Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory z papiňáku

Nápadů, jak připravit brambory netradičním způsobem, není nikdy dost. Tento, za použití tlakového hrnce a kousku másla, z nich vykouzlí dobrotu, ke které se rádi budeme vracet. Navíc je příprava velmi rychlá.

Hodnocení receptu je 5,0 (113×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

22. 6. 2010 21:12

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 890 kJ / 930 kcal
Bílkoviny20,14 g
Tuky17,40 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy162,16 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Doma takto připravujeme brambory k minutkám už dávno. Brambory si ponechají veškeré živiny a chutě, kombinace s máslem a kmínem je nádherně provoní.

Když "vychytáte" ten správný plamen a čas, tak brambory budou na spodu krásně opečené do hněda, vrchní část podušená v másle a promícháním se chutě promísí. A opravdu tam není ani trošku vody.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Svetlana Svetlana

22. 6. 2010 21:46

...už jsem o tom slyšela, nikdy neměla odvahu vyzkoušet, ale určitě vyzkouším...dík...:yes:

zizala zizala (moderátorka)

22. 6. 2010 21:42

Jeje, taky to dávno znám, jen mě nenapadlo, že tu tenhle recept není :-p:yes::yes:

drahulin drahulin

22. 6. 2010 21:39

Tak to neznám,:-Oale určitě vyzkouším.:yes:

savlinka savlinka

22. 6. 2010 21:30

to zní lákavě:yes::yes::yes::yes:

misza misza

22. 6. 2010 21:28

Super :yes: V papiňáku dělám hodně jídel, ale brambory jsem ještě nezkoušela;-):yes:

mirca75 mirca75

22. 6. 2010 21:26

Isahu:-) dělat brambory v papiňáku - k tomu jsem ještě nedošla i když jsem o tom už slyšela:-8.Ale když koukám na tvé fotky,tak myslím,že je brzy uskutečním;-).

AniCiz

22. 6. 2010 21:24

:yes::-K

BILKOVAI BILKOVAI

22. 6. 2010 21:18

Tak toto znám a vůbec k tomu nepotřebuji maso, ač jsem masová:-*:-p;-):-K:yes: Dávám první bodík a doporučuji vyzkoušet:-)

1 8 9 10

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: brambory v papináku bez vody na másle brambory vařené v papináku vaření brambor v papinaku brambory na cibuli vařené v papiňáku brambory v tlakáči vařené brambory v papiňáku brambory v tlakovém hrnci brambory v papináku na másle papiňák vaření v papiňáku pecene brambory v papinaku brambory na masle v papinaku brambory pečené v papiňáku recepty z papiňáku brambory vařené v papiňáku bez vody papiňák recepty jak vařit v papiňáku vaření v papiňáku recepty recepty pro papiňák brambory

Suroviny: brambory, máslo, sůl, kmín celý

TopRecepty.cz

Brambory z papiňáku

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l26l