Barevný guláš - neguláš
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 954 kJ / 1 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,67 g |
Tuky | 16,47 g |
Vláknina | 26,55 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 2,22 g |
Sůl | 5,35 g |
Sacharidy | 80,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vím, že gulášů tu máme přehršel, tak snad jeden navíc neuškodí :)
Trik se "skoropřipálením" mi prozradil kamarád profikuchař, podivovala jsem se, proč je v hospodě guláš vždy tak krásně tmavý a já mám takovou vybledlou napodobeninu. Barvu dělá ta připálená cibulka ( a i zvláštní "plnou" chuť).
Zpočátku jsem dělala cibulku až skoro dotmava a pak maso - jenže než se obdělalo maso, cibule se už opravdu připalovala a zanechávala hořkou pachuť, takže postup jsem upravila po svém.
Podáváme s čím je libo, já nejraději čerstvý chléb.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 7. 2010 11:53
1Iwule, děkuji za vyzkoušení i pochvalu
21. 7. 2010 10:54
Uvařila jsem ho a musím říct,že lepší gulášek jsem nejedla!! A přidávám bodík...
8. 7. 2010 17:28
to vypadá opravdu náramně
8. 7. 2010 17:17
Isahu, to mi nějak uteklo a tak dobré jídloněco podobného dělávám(viz.podobné recepty), tak máš ode mne 8.boda
8. 7. 2010 17:00
Moc pěkná barvička.
8. 7. 2010 10:43
Ani jsem nezahuštovala
4. 7. 2010 10:46
+4
4. 7. 2010 10:42
4. 7. 2010 10:03
tak takový já můžu
4. 7. 2010 09:13
krásně vypadáhned bych si dala
4. 7. 2010 05:15
4. 7. 2010 04:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Snídaňový toust
Přidáno před 14 minutami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 2 hodinami
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kedlubnové smaženky
Fofa. uvařila před 2 hodinami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
plysovykozisek uvařila před 3 hodinami
Srnčí guláš od hajného ze „Šlajfu“
Yvajs uvařil před 3 hodinami
Dvoubarevná bábovka
Grecmanova uvařila před 6 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 10 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 14 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 15 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 19 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 20 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Banánové minikoblihy jen ze tří ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Další recepty
Tématické fráze: pripaleny gulas připálená cibule připálené maso připálená cibulka jak udělat tmavý guláš co s pripalenym gulasem jak na připálený guláš tmavý guláš líný guláš nejlepší pečený guláš cibulka na guláš barva guláše pripalena cibulka v gulasi připálená paprika guláš neguláš gulas bez cibule připálená cibule v guláši guláš s cibulkou co s připálenou cibulkou co na připálený guláš
Suroviny: kližka hovězí, cibule, olej, víno červené, česnek, majoránka, koření grilovací, chilli paprika čerstvá, masox, kečup sladký, paprika sušená sladká, paprika čerstvá červená, cibulka jarní, mouka hladká
Barevný guláš - neguláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wK8m
27 názorů