

Vepřové nudličky KOČUDŽANG (J.Korea)
Suroviny 4 porce
- 500 g vepřový ořez (kotleta kýta)
- 2 polévkové lžíce paprikové pasty Kočudžang
- 1 větší cibule
- mražená zeleninová směs WOK classic
- sůl
- olej
- voda
Postup přípravy receptu
Vepřové maso – odřezky, které nám chtě – nechtě, vznikají při porcování masa nakrájíme na nudličky. Větší cibuli, nakrájíme na úzké měsíčky a smícháme s masem.
Nyní do této cibulovo-masové směsi ručně zapracujeme uvedené množství paprikové pasty Kočudžang a necháme cca 30 minut odležet v chladu.
V pánvi Wok si rozpálíme trochu oleje a vložíme masovo-cibulovou směs. Opékáme cca 8-10 minut za stálého promíchávání nebo prohazování.
Jakmile je maso skoro hotové a bytem se šíří vůně Korejského poloostrova vmícháme zeleninovou směs, podlijeme troškou vody a podusíme lehce do prohřátí, aby zelenina byla ještě trochu křupavá. Podáváme s rýží.
Poznámka od kuchařky
Pasta v Tescu 500g za 250,-Kč já šel kolem byla sleva na 25,-Kč. Výborné a hlavně zase něco jiného a pikantního.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Vepřové nudličky KOČUDŽANG (J.Korea)
-
Tak tento recept se mi hodně líbí. Ráda kombinuji maso se zeleninou a tu pastu vyzkouším.
+3
-
ty mas vzdy tak priblizne 5 surovin a vzdy z toho nieco pekne vykuzlis..jednoduche a myslim si (podla surovin), ze aj chutne
-
... vona je to taky dálka z Hungary
-
Otíku - tys to tam ještě neměl tu pastu, promíííííň
-
... ženský, sakra na co já tam vkládám ty fotky
-
Otíku - není ta pasta v takové menší skleničce? Mně to něco říká, že jsem ji snad zahlédla... Jinak určitě změna a dobrá to bude.