Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 481 kJ / 2 505 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 208,34 g |
Tuky | 109,99 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 9,20 g |
Sůl | 22,17 g |
Sacharidy | 168,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špecle alá šunkofleky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RP7z
Moje poznámka
Špecle alá šunkofleky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RP7z
Nejnovější recepty
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 1 hodinou
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 1 hodinou
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 1 hodinou
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 2 hodinami
Patizonové placičky s rajčatovým salátem
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 41 minutami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 47 minutami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 3 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 14 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 15 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 16 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 16 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 17 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 18 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 19 hodinami
Tématické fráze:
špecle,
špecle recept,
šunkofleky,
těstovinové špecle,
špecle s tvarohem,
jak dlouho vařit špecle,
jak vařit špecle,
špecle s tuňákem,
těstoviny špecle,
jak uvarit špecle,
dobre-specle.cz,
vaření špecle,
recepty se špeclemi,
sýrové špecle,
specle s brynzou,
příprava špeclí,
šunkofleky recept,
recepty špecle,
špercle,
vídeňské špecle
Suroviny:
špecle,
maso uzené,
cibule,
vejce,
smetana,
sýr tvrdý,
sůl,
pepř
Komentáře (10)
Sušené špecle se budou muset nejdřív uvařit než se dají zapéct. Jdu to zkusit opravit.
Jinak pěkný recept.