Suroviny
Porce: 4-5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 353 kJ / 84 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,97 g |
Tuky | 1,25 g |
Vláknina | 8,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 348 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 14,42 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.
Hodí se různé zeleninové saláty.
Zveřejněno 12. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4zJg
Moje poznámka
Krůtí roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4zJg
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice
Aztec před 20 minutami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 2 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 3 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 3 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 3 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 4 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 4 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 5 hodinami
Červená řepa
radbastim před 6 hodinami
Tématické fráze:
krůtí roláda,
nejlepší krůtí recepty,
krůtí roláda recept,
recept krůtí roláda,
rolada z krutiho masa,
recept na kruti roladu,
krůtí roláda recepty,
nejlepší krůtí roláda recept,
pikantní krůtí roláda,
nejlepší krůtí rolády recepty,
krůtí rolády,
čím naplnit krutí roládu,
výborná krůtí roláda,
krutí roládky,
roláda krútí,
recepty kruti rolada,
čím naplnit roládu,
krutirolada,
nejlepší krůtí roláda,
krutí rolády - recepty
Suroviny:
maso krůtí,
marmeláda rybízová,
sůl,
pepř,
sýr plátkový,
cibule,
salám selský,
kunovjanka,
nať cibulová,
libeček,
bujón zeleninový,
sádlo,
mouka hladká
Komentáře (17)
Nedělám to v papiňáku jako ptáčky, ale v míse z varného skla. Protože nám chutná, tak děláme rovnou dvě.