Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 715 kJ / 649 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,02 g |
| Tuky | 25,72 g |
| Vláknina | 8,25 g |
| Cholesterol | 294 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 72,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá bramborová polévka bez jíšky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLvJ
Moje poznámka
Rychlá bramborová polévka bez jíšky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLvJ
Nejnovější recepty
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 55 minutami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 55 minutami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 17 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 17 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 18 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karlovarský knedlík
HavranPB před 9 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 9 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 12 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 12 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 12 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 13 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 13 hodinami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 14 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 14 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 15 hodinami
Tématické fráze:
jiska recept,
rychlá bramborová polévka,
bramboračka bez jíšky,
jíška do polévky,
jak udělat jíšku do polévky,
rychlá bramboračka,
polévka bez jíšky,
recept na jíšku,
bramb.polevka,
jíška do bramboračky,
polévky bez jíšky,
klasicka bramborova polevka,
jíšky,
bramborová polévka bez jížky,
jak udelat jisku,
jiška,
bramborová polévka bez mouky,
bramboračka bez jíšky recept,
polévka bramb,
polévka z jíšky
Suroviny:
brambory,
vývar,
mléko,
sůl,
vejce,
žemle,
máslo,
nať petrželová
Komentáře (7)
+