Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 715 kJ / 649 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,02 g |
| Tuky | 25,72 g |
| Vláknina | 8,25 g |
| Cholesterol | 294 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 72,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá bramborová polévka bez jíšky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLvJ
Moje poznámka
Rychlá bramborová polévka bez jíšky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KLvJ
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 8 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 8 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 10 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 11 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 13 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 14 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 14 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 14 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 15 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 15 hodinami
Tématické fráze:
jiska recept,
rychlá bramborová polévka,
bramboračka bez jíšky,
jíška do polévky,
jak udělat jíšku do polévky,
rychlá bramboračka,
polévka bez jíšky,
recept na jíšku,
bramb.polevka,
jíška do bramboračky,
polévky bez jíšky,
klasicka bramborova polevka,
jíšky,
bramborová polévka bez jížky,
jak udelat jisku,
jiška,
bramborová polévka bez mouky,
bramboračka bez jíšky recept,
polévka bramb,
polévka z jíšky
Suroviny:
brambory,
vývar,
mléko,
sůl,
vejce,
žemle,
máslo,
nať petrželová
Komentáře (7)
+